Google Pixel 4 kan ha en funktion som liknar Apples True Tone-teknik

Google Pixel 4 kan ha en funktion som liknar Apples True Tone-teknik

”True Tone-tekniken har Ă€nnu inte blivit framgĂ„ngsrik populariserad pĂ„ Android”

IgÄr slÀppte Google en bomb nÀr det bekrÀftade de cirkulerande rykten om Google Pixel 4-designen. Vi har sett dummyfodral och lÀckta renderingar, som alla pekar pÄ en fyrkantig kamerautskÀrning som liknar den lÀckta iPhone XI-renderingen. Men en ny mjukvarufunktion upptÀcktes av mÀnniskor hos XDA Developers som antyder en funktion som liknar Apples True Tone-teknik som vi potentiellt kunde se pÄ Pixel 4.

pixel-4-true-tone-toggle
Apples True Tone-teknik gör att skĂ€rmen kan anpassa sig till omgivningen för att göra visnings- och lĂ€sinnehĂ„ll bekvĂ€mare för anvĂ€ndaren. Tekniken har inte gjort det till Android Ă€nnu men att grĂ€va programvarukoden pĂ„ Android Q ledde till nĂ„gra intressanta upptĂ€ckter. Enligt XDA finns det en ny instĂ€llning som tillĂ„ter anvĂ€ndare att vĂ€xla instĂ€llningar för “visa vitbalans” pĂ„ och av. Medan instĂ€llningen Ă€r dĂ€r fungerar den fortfarande inte eftersom det krĂ€ver en extern sensor för att kalibrera skĂ€rmen till omgivningen.

Dessutom verkar funktionen vara ett pÄgÄende arbete eftersom den inte har nödvÀndiga kalibreringsdata ocksÄ, noterade XDA-blogginlÀgget. Samtidigt antyder aktuell lÀckt information om Pixel 4 starkt att det inte kan finnas nÄgra hack den hÀr gÄngen pÄ skÀrmen. Pannan kan ha sÄ mÄnga som fem bildsensorer som sÀgs vara för avancerad teknik för ansiktslÄsning. Det Àr möjligt att True Tone-sensorn kan vara bland dem. För mer information om strÀngarna i koden, kolla in kÀllan hÀr.

[Previous Story]Samsung presenterar TV: n ‘The Wall Luxury’ som strĂ€cker sig upp till 292 tum och har 8K-upplösning

[Next Story]iPhone XI-serien sÀgs inkludera en ny nattlÀgesfunktion för förbÀttrad fotografering i svagt ljus