Google Pixel 4 kan redan vara i utvecklarnas hÀnder

Pixel 3 och Pixel 3 XL fÄr en ny mörk startskÀrm med Android Q beta 5

“Kommentaren indikerar att en Pixel 4-prototyp kan finnas i hĂ€nderna pĂ„ vissa Google-utvecklare”

Google debuterar vanligtvis sin Pixel-linje i oktober varje Ă„r; dock har lĂ€ckor av Pixel 4 börjat ganska tidigt. Även om detta inte Ă€r en renderings- eller specifikationslĂ€cka, hittades det första omnĂ€mnandet av “Pixel 4” i AOSP-projektet idag av 9to5Google. Publikationen nĂ€mner att en ny kommentar har lagts till AOSP-kodĂ€ndring som refererar till Google Pixel 4 tvĂ„ gĂ„nger. Nu kommenterades inte av nĂ„gon slumpmĂ€ssig anvĂ€ndare utan lĂ€mnades av en Google-anstĂ€lld. Ta en titt pĂ„ kommentaren nedan.

pixel-4-referens

”Planen var att först distribuera detta pĂ„ Pixel 3 och se till att allt faktiskt fungerar. FortsĂ€tt sedan till Pixel 4 och sĂ„ vidare. Om jag hade en Pixel 4-enhet, Jag hade förmodligen inte stört med 4,9 i första hand. ”

Detta antyder att Pixel 4 inte bara Àr under utveckling men tidiga prototyper kan redan vara med utvecklare att spela med. I sjÀlva verket skulle det inte vara en överraskning om vi började se Pixel 4 i lÀckta renderingar med tanke pÄ att Pixel 3 var en av de mest lÀckta enheterna under 2018. Vissa högupplösta konceptrender gör redan rundorna över Internet men det hÀr pÄ AOSP Àr sÄ nÀra vi kan komma till officiell info.

Baserat pÄ senaste patentdokument lÀckte Google Pixel 4-designen förra mÄnaden men detta berÀttar ingenting om den faktiska designen av serien. Den senaste lÀckan avslöjade en design som liknar Samsungs Galaxy S10-serie. En pillerformad utskÀrning pÄ framsidan med en dubbelkamera och en liknande dubbelkamera pÄ baksidan har ryktats med en helskÀrmsdesign. Det rekommenderas att ta denna tidiga Ätergivning med en nypa salt, men om det visar sig vara sant kommer det att bli ett friskt luft efter Google Pixel 3 XL: s fula hack. Vi kan förvÀnta oss en lansering av Pixel 4 i oktober.

[Previous Story]iPhone X, iPhone XS, iPhone XR kan snart tillverkas i Indien av Foxconn

[Next Story]Intel tillkÀnnager andra generationens Xeon-processorer med upp till 56 kÀrnor