Google Pixel 4 och Pixel 4 XL-kodnamn avslöjade, Pixel 3a och Pixel 3a XL-fodral lÀckt ut

Google Pixel 4 och Pixel 4 XL-kodnamn avslöjade, Pixel 3a och Pixel 3a XL-fodral lÀckt ut

“Det nya fodralĂ€ckage för Google Pixel 3a och 3a XL visar telefonerna frĂ„n alla möjliga vinklar”

Google förvÀntas lansera mellanvarianter av Pixel 3-serien, kallade Pixel 3a och Pixel 3a XL, under de nÀrmaste veckorna. Dessa telefoner har funnits över hela internet nyligen. Vi har sett Ätergivningar av dessa telefoner och till och med Google avslöjade av misstag deras existens i Google Store och Play Store. Nu finns det nÄgra nya falllÀckor för Pixel 3a och 3a XL, som visar telefonerna frÄn alla vinklar. Bortsett frÄn det fick Googles nÀsta flaggskeppstelefoner, Pixel 4 och Pixel 4 XL, bara sina kodnamn avslöjade.

Google Pixel 4 och Pixel 4 XL kodnamn

Google Pixel 4 och Pixel 4 XL har Äterigen dykt upp i ett nytt Ätagande publicerat i Android Open Source Project. Den hÀr gÄngen har dock kÀllkoden avslöjat kodnamnen för de nya telefonerna. Tack vare koden i den senaste Google-appen bekrÀftas dessa namn att de tillhör Pixel 4 och Pixel 4 XL.

KĂ€lla - 9to5GoogleKĂ€lla – 9to5Google

Enligt resultaten Ă€r Pixel 4 troligen kĂ€nd som Coral och Pixel 4 XL kallas Flame Angelfish. Det finns ett annat namn som har upptĂ€ckts och det kan tillhöra Pixel Watch eller en annan ny produkt. Den bĂ€r kodnamnet ”Needlefish”.

Google Pixel 3a och 3a XL fodral

Tipster Sudhanshu Ambhore har lagt ut bilder pÄ de pÄstÄdda Pixel 3a och Pixel 3a XL transparenta fodral pÄ Twitter. Dessa fall avslöjar telefonernas mönster, som Àr ungefÀr desamma som de lÀckta gör. BÄda telefonerna verkar ha en liknande design, med tjocka ramar, hörlursuttag, USB Type-C-port, enda bakre kamera samt framÄtvÀnda kameror och fingeravtryckslÀsare pÄ baksidan. Ta en titt pÄ de lÀckta bilderna nedan.

Som du kan se av fallbilderna Ă€r de största skillnaderna i design med flaggskeppet Pixel 3-serien och mellanklassen 3a-serien de tjockare ramarna, inkluderingen av hörlursuttaget och en enda framĂ„tvĂ€nd kamera. Dessutom verkar telefonens baksida ha en dubbel tonpanel, men vi Ă€r inte sĂ€kra pĂ„ om det Ă€r glas eller plast. Förhoppningsvis kommer Google att tillkĂ€nnage de nya telefonerna snart och vi behöver inte lĂ€mna nĂ„got Ă„t ​​fantasin.