Google Pixel 4-renderingar avslöjar iPhone XI-liknande design, flera bakre kamerasensorer

Google Pixel 4-renderingar avslöjar iPhone XI-liknande design, flera bakre kamerasensorer

“Google Pixel 4-renderingar f√∂resl√•r att den kommer med en sk√§rm med hack, fingeravtryckssensor p√• sk√§rmen och √•tminstone dubbla bakre kameror”

Googles n√§sta generations Pixel-serie-smartphone, som sannolikt kommer att kallas Pixel 4, har varit i nyheterna d√• och d√•, med l√§ckor som sporadiskt ger oss lite information om vad vi kan f√∂rv√§nta oss av dem. Intressant √§r att den nya l√§ckan √§r helt annorlunda √§n den. Tidigare l√§ckor hade h√§vdat att Pixel 4 och Pixel 4 XL kommer att dike de fysiska h√•rdvaruknapparna f√∂r kapacitativa knappar och sportstansh√•lssk√§rm f√∂r att rymma dubbla selfie-kameror, precis som Samsung Galaxy S10 + -smartphone. Nu, Pricebaba – i samarbete med OnLeaks, som har en ganska fantastisk meritlista med l√§ckor – har publicerat 5K Pixel 4-renderingar baserade p√• “tidiga prototypskisser.”

Google Pixel 4 gör design 1

Bilderna avslöjar att Pixel 4 kommer att ha en bakre kameramodul som liknar den påstådda iPhone XI. Till skillnad från den nuvarande generationen av Pixel-seriens telefon verkar handenheten ha en stor fyrkantig kameramodul längst upp till höger. Till skillnad från Pixel-telefonerna hittills, som har en enda bakre kameramodul, sägs Pixel 4 ha minst två kamerasensorer och kanske till och med tre, säger rapporten. Eftersom det inte finns någon utskärning av fingeravtryckssensorn på bakpanelen antas det att en fingeravtryckssensor eller kanske ett 3D-ansiktslåsningssystem kommer att användas den här gången.

Google Pixel 4 renderar design 2

Medan fascian för Pixel 4 inte är så tydlig i de schemabaserade renderingarna, antyder hörsnäckan ovanpå skärmen att det kommer att bli ett hack. Det blir intressant att se om skärmen är lika bred som Pixel 3 XL. Rapporten avslöjar vidare att Pixel 4 inte kommer att ha dubbla främre högtalare, vilket har varit ett varumärke som tillhör Googles smartphones genom åren. Högtalarna kommer att flyttas till smartphoneens vänstra kant, medan det på höger ryggrad sägs ha en volymvippa och strömbrytare.

3,5 mm hörlursuttaget kommer att saknas från Googles flaggskepp, USB Type-C-porten kommer att vara längst ner för laddning. Dessutom har tidigare rykten avslöjat att handenheten kommer att vara IP68-certifierad för vatten- och dammbeständighet, har ett större batteri i kombination med snabbare laddning och vanliga 4G LTE-nätverk. Vi kan förvänta oss trådlös laddning, Qualcomms flaggskepp Snapdragon 855 SoC, en bump i RAM- och lagringskonfigurationer och förbättrad dubbel-SIM-anslutning.