Google Pixel 4 ‘Sargo’ med Android 10.0 visas pĂ„ Geekbench

Google Pixel 4 'Sargo' med Android 10.0 visas pÄ Geekbench

“Google Pixel 4-listan avslöjar inte processorn som kommer att driva enheten, men visar att den kommer att ha 2 GB RAM”

Första gĂ„ngen vi hörde om en Google-telefon med kodnamnet ‘Sargo’ var tillbaka i november förra Ă„ret med en Google ARCore-lista. Som en nedbrytning vid den tiden avslöjade ‘Sargo’ en helt ny enhet vars exakta detaljer och specifikationer var okĂ€nda. Nu har den tidigare dykt upp pĂ„ Geekbench under Google Pixel 4-namnet och avslöjade nĂ„gra av dess viktigaste specifikationer.

google-sargo-geekbench-1

Google Pixel 4 Geekbench-listan avslöjar att den har 2 GB RAM och kör Android 10.0 (eller Android Q). Det finns inget omnÀmnande av en processor som driver handenheten, men 2 GB RAM-minne avslöjar att det kommer att vara en lÄg-enhet. Medan listan i sig antyder att detta Àr en Google Pixel 4, finns det en möjlighet att detta kan vara Pixel 3 Lite som kan lanseras snart. SjÀlvklart finns det alltid en chans att det hÀr Àr en testanordning och kanske aldrig gör det pÄ marknaden, sÄ vi kan bara vÀnta pÄ att Google gör nÄgot officiellt nu.

NĂ€r det gĂ€ller Pixel 3 Lite-serien förvĂ€ntas tvĂ„ nya modeller vara pĂ„ vĂ€g. En av dem Ă€r Pixel 3 Lite, som kommer att ha modellnummer G020B. Den andra modellen – Google Pixel 3 Lite XL eller Pixel 3a XL – kommer att ha modellnummer G020F. Den förstnĂ€mnda har lĂ€ckt ut i detalj tidigare, med unboxingar och bilder och specifikationer som olika kĂ€llor. Vi har ocksĂ„ tagit med dig exklusiva renderingar av Pixel 3 Lite XL, jĂ€mfört med Pixel 3 Lite. En ny Geekbench-lista över handenheten avslöjade att den kan drivas av en Snapdragon 710 SoC och har 4 GB RAM.

[Previous Story]Motorola arbetar med tvÄ telefoner med Samsungs Exynos 7-serie 9610-processor

[Next Story]Nokia 2 Android Oreo Beta-programmet slutar, stabil uppdatering kan komma igÄng snart