Google Pixel 4 XL kan ha en hÄlskÀrm och dubbla bakre kameror

Google Pixel 4 XL kan ha en hÄlskÀrm och dubbla bakre kameror

“LĂ€ckan tyder pĂ„ att nĂ€sta Google Pixel-smartphone ocksĂ„ kommer att ha en fingeravtryckslĂ€sare pĂ„ skĂ€rmen”

En ny lÀckt bild har dykt upp online som pÄstÄs avslöja utformningen av Googles kommande Pixel 4 XL. Enligt bilden kommer det senaste flaggskeppet frÄn Google att ha en nÀstan ramlös design pÄ framsidan med en hÄlskÀrm. LÀckaget avslöjar att telefonen kommer att anvÀnda en utklipp pÄ skÀrmen för att hysa de dubbla selfie-kamerorna. Designen liknar Galaxy S10 + (recension), men med tillÀgget av tvÄ frÀmre högtalare.

Vi har sett lÀckta bilder av Pixel 4 tidigare, alla bÀr en helskÀrmsdisplay med smala ramar. Den tidigare lÀckan innehöll emellertid inte en kamerautskÀrning pÄ skÀrmen. Det ser ut som att Google kan följa Samsungs fotspÄr, det vill sÀga om detta visar sig vara sant. Ta dÀrför allt detta med en nypa salt. Det Àr dock inte allt eftersom bilden ocksÄ visar att enheten har en oval formad kamerainstÀllning pÄ baksidan. Detta kan innebÀra att nÀsta Pixel kan ha dubbla bakre kameror.

Du kanske ocksÄ har mÀrkt att den lÀckta bilden inte visar en fingeravtrycksskanner pÄ baksidan. Detta beror förmodligen pÄ att Pixel 4 kommer att anvÀnda en fingeravtryckslÀsare pÄ skÀrmen. Förhoppningsvis dÄ kommer tekniken att vara i nivÄ med de traditionella biometriska skannrarna. Folket över pÄ PhoneArena har kommit med en render som bÀttre visar telefonen, och den ser snygg ut med de smala ramarna.

Om Google ÀndÄ flyttar till en dubbla bakre kamerainstÀllning kan vi förvÀnta oss fantastiska förbÀttringar av kameran. Pixel 3 och Pixel 3 XL med enstaka kamera gör redan exceptionella jÀmfört med dubbla och tredubbla kameratelefoner, förestÀll dig vad Google kan göra med tvÄ kameror. Det enda som mÄnga inte tyckte om Pixel 3 XL (recension) var det fula hacket. Till och med hÄlhÄlskameradesignen ser större ut Àn den som finns i Galaxy S10-serien, men kanske kommer Google att göra nÄgra Àndringar.

LÀckaren konstaterar att detta Àr Pixel 4 XL, som vÀcker frÄgan. Vad Àr skillnaden mellan XL och standard Pixel 4? Vi borde ta reda pÄ det senare i Är.