Google Pixel 4a, Pixel 5 försenad igen

Google Pixel 4a, Pixel 5 försenad igen

Googles kommande mellanklass Pixel 4a och flaggskepp Pixel 5-telefoner har försenats, pÄ nytt.

Pixel 4a skulle bryta omslaget i maj pÄ Googles I / O-utvecklarkonferens. PÄ grund av koronaviruspandemin sköts emellertid hÀndelsen innan den sÄ smÄningom avbröts. Pixel 5, som ett resultat, har ocksÄ skjutits tillbaka.

LÄt oss ta en titt pÄ hur Google har lyckats fumla en otroligt viktig telefon nÀr alla andra tillverkare, till synes, kan fortsÀtta med minimal störning.

Pixel 4a – Vad gick fel nĂ€r

Vi visste alla att Pixel 4a skulle komma. Det skulle vara löjligt om Google inte följde upp sin hittills mest framgÄngsrika telefon.

Som nÄgonsin med Google-telefoner fanns det en ton av lÀckt information ocksÄ, lÄngt innan de skulle starta vid I / O i maj. Google bestÀmde sig dock för att avbryta konferensen. Sedan beslutade Google att skjuta upp lanseringen av Android 11 i kölvattnet av protesterna kring George Floyds mord.

Nu, enligt vissa in-the-know tech lÀckare, har Google drivit tillbaka det igen.

Var Àr Pixel 4a?

HÀr Àr en uppdatering:

IGEN verkar det som om Google har försenat Pixel 4a đŸ€ŠđŸŒâ€â™‚ïž

Meddelande hÀnder fortfarande den 13 juli

Men i systemet Ă€r det listat att “Black” -modellen nu lanseras 22 oktober 😬

“Barely Blue” har tagits bort helt …

Jag hĂ„ller dig uppdaterad. đŸ€·đŸŒâ€â™‚ https://t.co/UgsWJrYK4U pic.twitter.com/TX209u9Jqb

– Jon Prosser (@jon_prosser) 13 juni 2020

Faktum Ă€r att det finns en hel del information att ta in hĂ€r. Först pĂ„stĂ„r Pixel 4as tillkĂ€nnagivande i juli. Men “Barely Blue” -modellen har tagits bort och “Black” -modellen lanseras förmodligen i oktober.

Prosser tror att Pixel 4a var redo att skickas men Google hade oro över marknadsförhĂ„llandena i kölvattnet av coronavirus – dĂ€rav förseningen.

Mer förvirrande Àr det faktum att telefonen nu uppenbarligen Àr planerad att slÀppas i oktober nÀr Google, Ätminstone under ett normalt Är, skulle tillkÀnnage den dyrare Pixel 5. Skulle Google verkligen lansera Pixel 4a dÄ, vilket skulle vara hÀlften av priset pÄ Pixel 5, men skulle representera mycket bÀttre valuta för pengarna?

Vad hÀnder i oktober?

Vi skulle bli chockade om Google meddelade Pixel 4a och Pixel 5-serierna samtidigt.

Det ryktas att Pixel 5 anvĂ€nder Snapdragon 765G-processorn snarare Ă€n den snabbare Snapdragon 865, vilket innebĂ€r att den dyrare telefonen inte kommer att bli betydligt snabbare Ă€n Pixel 4a, Ă€ven om den skulle ha 5G. Plus, Pixel 4a förvĂ€ntas ha allvarligt bra kameror, med förbĂ€ttrad hĂ„rdvara som liknar den pĂ„ flaggskeppet Pixel 4-serien – Google mĂ„ste dra ut alla stopp för att fĂ„ Pixel 5 att se vĂ€rt i jĂ€mförelse.

Naturligtvis finns det alla chanser att Google inte slÀpper Pixel 5 i oktober, med tanke pÄ förseningarna i Pixel 4a.

Att försena Pixel 5 skulle dock sannolikt lÀgga det Ànnu lÀngre bakom sina flaggskeppsrivaler i specifikationsloppet.

Om vi ​​Àr Ă€rliga Ă€r vi dock helt förvirrade över vad som hĂ€nder pĂ„ Google.

Ska du köpa Pixel 4a nÀr den anlÀnder?

Vi Àr fans av Pixel-telefonerna hÀr pÄ Tech.co, Àven om vÄra Äsikter inte alltid delas av resten av tekniska medier.

Vi tyckte att Pixel 4 XL var en bra enhet, Àven om Pixel 4s batteritid var en stor besvikelse. Vi Àlskade ocksÄ Pixel 3a och 3a XL.

Vid denna tidpunkt skulle det dock vara lite tufft för oss att börja rekommendera att du vÀntar pÄ Pixel 4a och Pixel 5-telefonerna med tanke pÄ den stora osÀkerheten kring dem.

För tillfÀllet kan du hÀmta Pixel 3a och 3a XL till anmÀrkningsvÀrt lÄga priser. Samma erbjudanden har inte utökats till Pixel 4 och 4 XL Ànnu, men om du letar efter en ny Google-telefon skulle vi fÄ en av dessa befintliga fyra, snarare Àn att vÀnta pÄ en telefon som kanske aldrig kommer fram.

Lead image credit: @OnLeaks