Google Pixel-smartphones börjar ta emot den senaste säkerhetsuppdateringen i februari

Google Pixel-smartphones börjar ta emot den senaste säkerhetsuppdateringen i februari

“Uppdateringen rullar ut till hela Pixel-serien av enheter.”

En av få förmåner du får med en Pixel-enhet, bortsett från den fantastiska kamerans prestanda, är snabba programuppdateringar och månatliga säkerhetsuppdateringar. På tal om det, februari-säkerhetsuppdateringen för Googles Pixel-enheter är nu redo. Användare av serien kan antingen vänta på att OTA tappar eller bara ladda ner fabriksbilderna från Googles webbplats.

Eftersom detta är en säkerhetsuppdatering, väger den vanligtvis cirka 200 MB och som rapporterats av GSMArena var deras Pixel 3 XL OTA 135 MB vilket inte tar mycket utrymme eller tid. Uppdateringen är för hela Google Pixel-sortimentet inklusive Pixel 3 och Pixel 3 XL. Det nämns inte några nya funktioner och det finns några namnlösa buggfixar med uppdateringen

Den senaste säkerhetsplåstret i januari för Pixel 3/3 XL kom med viktiga buggfixar. Båda telefonerna har högklassiga kameror men hade dåliga ljudfunktioner för videoinspelning sedan lanseringen. Många användare uttryckte sin oenighet över flaggskeppens dystra mikrofoninspelningsegenskaper och Google fixade dem äntligen med uppdateringen förra månaden. Om du undrar har Googles Nexus-serie av enheter stängts av från mjukvaruuppdateringstjänsten och ingen av dem får den senaste OTA.

google-pixel-3-feb-säkerhet-patch_600x400Google Pixel 3/3 XL-duon tillkännagavs i november förra året och levereras med nästan liknande interna enheter förutom det uppenbara större fotavtrycket för XL vilket ger plats för en större skärm och ett större batteri på den större varianten. Båda handenheterna är utrustade med en Snapdragon 845 SoC, 4 GB RAM-minne och en 12 MP-bakre skytte bak. Det säger sig självt att de levereras med Android Pie out-of-the-box. De senaste rapporterna har bekräftat att Google också arbetar med en Pixel 3 Lite-version som snart kan lanseras under de kommande veckorna.

[Previous Story]Smarttelefoner över 50000 Rs för att se 26 procents ökning av försäljningen 2019: rapport

[Next Story]Jio lanserar sin egen 5G-smartphone tillsammans med 5G-tjänster i april 2020: rapport