Google Playground AR kommer till Pixel 3a-serien, integreras i Sök pÄ Android

Google Playground AR kommer till Pixel 3a-serien, integreras i Sök pÄ Android

“Playground on Search lĂ„ter dig visa en Augmented Reality-version av vissa djur, samtidigt som du aktiverar Playmoji pĂ„ Pixel 3as huvudkamera”

Google lanserar sin Playground augmented reality-funktion till sina senaste smartphones i Pixel 3a-serien samt Sök. De tvĂ„ erbjuder lite olika anvĂ€ndningsfall, men ger en generellt rolig upplevelse pĂ„ animerade klistermĂ€rken och föremĂ„l. PĂ„ Pixel 3a och Pixel 3a XL introduceras Playground-integrationen med deras frĂ€mre kameror, som nu kommer att kunna visa dig Playmoji – Googles ta pĂ„ sig animerade AR-klistermĂ€rken – för att krydda alla vanliga fotografier som du kan skjuta.

Playmoji-funktionen introducerades ursprungligen med Pixel 3 och Pixel 3 XL, och med tanke pÄ att Pixel 3a och 3a XL har exakt samma kameramodul, antar vi att det inte hade varit för svÄrt för Google att porta funktionen till sin nya telefoner. Men med tanke pÄ att de frÀmre kamerorna Àr till stor del olika, skulle integrationen av funktionen vara lite svÄrare. PÄ denna anteckning sÀger Google att det sÄ smÄningom kommer att ta Playmojis till de frÀmre kamerorna pÄ de nya telefonerna ocksÄ, men det har inte delat en tidslinje för nÀr den skulle införas.

Det Àr tigerens AR!

Om du har en AR-aktiverad telefon kan du nu ta utvalda djur direkt in i ditt utrymme för en safari (eller sÀkert snuggle) med Sök. pic.twitter.com/kWpudETgeq

– Google (@Google) 31 maj 2019

Vad Google redan har infört Àr dock AR-implementeringen av specifika söktermer pÄ Sök. Enligt en 9to5Google rapportera, sÄ lÀnge du har en telefon som kan hantera AR-uppgifter, kommer sökningstricket att visa förstÀrkta figurer av djur som alpina getter, björnar, kejsarpingviner, lejon och tigrar medan generella sökningar efter hundar och katter ocksÄ visar relevanta resultat . AR-sökresultatet visas högst upp pÄ sidan och klickar pÄ vilket du kan placera det pÄ ett golv nÀra dig.

Även om implementeringen av AR pĂ„ Google mestadels Ă€r rekreationsomrĂ„de för nĂ€rvarande, tror vi att det kan ge starkare resultat pĂ„ lĂ„ng sikt. Det kan hjĂ€lpa till i applikationer som att placera AR-möbler i ett rum innan du köper eller till och med för klĂ€dalternativ ocksĂ„. Även nĂ€r det gĂ€ller objekt som smartphones kan anvĂ€ndarna dra nytta av att fĂ„ en 360-graders AR-vy av en enhet för att se hur faktorer som enhetsstorlek och fĂ€rg innan de fattar beslutet att köpa den. Fram till dess skulle du vara nöjd med att hitta en kattkompis i ditt rum, allt tack vare AR-sökning pĂ„ Google.