Google Podcasts ska vara tillgÀngliga för iOS och desktop via Google Search

Google Podcasts ska vara tillgÀngliga för iOS och desktop via Google Search

“Det hĂ€r Ă€r första gĂ„ngen podcasts görs tillgĂ€ngliga via Google Search pĂ„ iOS och desktop pĂ„ webben”

PĂ„ Google I / O 2019 gjorde Sundar Pichai nĂ„gra stora meddelanden relaterade till sin viktigaste produkt – Sök. Bland dessa var en Google Podcast-funktion som liknar “Full Coverage” i Google News. Som du kanske har mĂ€rkt, nĂ€r en anvĂ€ndare ser en berĂ€ttelse i appen Google Nyheter, tillĂ„ter Google dem att se “FulltĂ€ckning” av den berĂ€ttelsen av andra utgivare ocksĂ„. PĂ„ samma sĂ€tt kommer Google Podcasts att fĂ„ en “Podcasts om den hĂ€r historien” -funktionen dĂ€r en anvĂ€ndare kan hitta alla podcaster relaterade till en viss frĂ„ga i sökresultaten. Nu kommer Podcasts ocksĂ„ till iOS för webb och stationĂ€ra datorer, enligt en ny rapport.

Nu kommer detta efter att Google började transkribera podcasts tidigare i Ă„r, och som ett resultat kommer sökning att returnera resultat efter innehĂ„ll snarare Ă€n titlar. Google Podcasts Ă€r för nĂ€rvarande tillgĂ€ngligt för Android- och Google Assistant-enheter. DĂ€rför Ă€r det första gĂ„ngen Google tar tjĂ€nsten till stationĂ€ra och mobila webben. Det Ă€r ocksĂ„ vĂ€rt att notera att den hĂ€r funktionen som rullar ut den hĂ€r veckan i sig kommer att vara mest vĂ€rdefull för iOS-anvĂ€ndare som ocksĂ„ anvĂ€nder assistentenheter. iOS-anvĂ€ndare mĂ„ste helt enkelt söka efter en podcast pĂ„ Google.com och ett kort “Senaste avsnitt” visas.

PÄ Android finns en dedikerad Podcasts-sida, medan den för webb-iOS endast kan nÄs via Googles sökresultat. AnvÀndare behöver inte nödvÀndigtvis logga in pÄ sitt Google-konto men vissa funktioner, som uppspelningssynkronisering, Àr bara tillgÀngliga efter inloggning. TjÀnsten rullar redan ut den hÀr veckan och podcasts visas redan i resultat för mÄnga iOS-enheter. VÄra iOS-enheter och stationÀra datorer visade dock inte Google Podcasts i skrivande stund.