Google samarbetar med Logitech och Acer för att förbÀttra Hangout Meet

Google samarbetar med Logitech och Acer för att förbÀttra Hangout Meet

“Nya hĂ„rdvarusatser frĂ„n Logitech och Acer kommer att erbjuda förbĂ€ttrade lösningar för Hangout Meet sĂ„ att de kan erbjuda en hĂ€lsosam och framgĂ„ngsrik videokonferensupplevelse pĂ„ företagsnivĂ„.”

Google har meddelat nya partnerskap för att frÀmja kreativitet i Hangout Meet, vilket skulle ge fler alternativ för att göra den hÀr lösningen bÀttre. Programvarugiganten samarbetar med Logitech och Acer för att uppfylla hÄrdvarukraven i Meet. Logitech skulle hjÀlpa Google att utveckla en portfölj av förkonfigurerade videolösningar för Hangout Meet, medan Acer skulle introducera en enhet som Àr sÀrskilt utformad för programvaran.

Google Hangouts Meet lanserades redan 2017 som en omstartad version av Hangouts för att fokusera mer pÄ affÀrsmÀn att möta ansikte mot ansikte. Samma Är introducerade Google en dedikerad hÄrdvarulösning för att förenkla videokonferenser.
google-new-hangouts-meet-hardware

Det nuvarande hÄrdvarupaketet drivs av Chrome OS och innehÄller en högtalarmikrofon, 4K kamerasensor och ASUS krombox. Den har ocksÄ en pekskÀrmskontroll för att göra det enklare Àn den tidigare lanserade fjÀrrlösningen.

Nu skulle Logitech erbjuda tre nya buntar för olika antal personer och inkludera den förkonfigurerade kromboxen, pekskÀrmskontrollen och konferenskameran. Huddle Room-paketet, som Àr perfekt för tvÄ till fyra personer, skulle förses med en Logitech Meetup-kamera med mikrofoner och högtalare. Den medellÄnga Àr idealisk för mer Àn sex personer och skulle levereras med en Logitech Rally soundbar, mikrofonskydd och en Rally-kamera. Sist men inte minst, Large Room-paketet kunde ge lösningen för mer Àn 12 personer och skulle erbjudas med tvÄ soundbars och tvÄ mic-pods. Huddle room-paketet kommer med en prislapp pÄ $ 3000 (ungefÀr 2,15,115 Rs) och skulle lanseras under vÄren.

Under tiden skulle Acer introducera en 24-tums allt-i-ett-enhet som heter Acer Chromebase for Meetings 24V2. Enheten skulle levereras med en bred 100-graders synfÀltkamera, som skulle kunna anvÀndas för 1-2 personers huddle-rum och videotelefonbÄs. Den skulle vara utrustad med en extra USB-C-port för att göra saker bÀttre. Acer Chromebase for Meetings 24V2 kan köpas frÄn sommaren till ett pris av 999 $ (ungefÀr 7 633 Rs).