Google slÀpper nya Android Q beta 2-patch med buggfixar och förbÀttringar

Google slÀpper nya Android Q beta 2-patch med buggfixar och förbÀttringar

“Uppdateringen av buggfixen tar hand om nĂ„gra större problem som upptĂ€cktes av anvĂ€ndare i Android Q Beta 2”

Bara en vecka efter lanseringen av den andra betaversionen av Android Q driver Google nu ut en mindre bug fix-uppdatering för alla som kör beta. Uppdateringen Ă€r tillgĂ€nglig som en OTA och som direkt nedladdning av firmware. Även om Google inte har tillhandahĂ„llit en fullstĂ€ndig Ă€ndringslogg, innehĂ„ller uppdateringen buggfixar och förbĂ€ttringar av systemstabilitet och övergripande prestanda.

Den nya buggfixuppdateringen bÀr byggnumret QPP2.190228.023, och om du utför en OTA-uppdatering vÀger den ungefÀr 20 MB. Om du inte har fÄtt meddelandet Ànnu kan du gÄ över till InstÀllningar> System> Avancerat> Systemuppdateringar och söka efter uppdateringen manuellt. Android Q Beta 2 innehöll mÄnga buggar och problem. Google verkar ha fixat nÄgra av problemen i Beta 2-patch och hÀvdar att du kommer att se förbÀttringar efter installationen.

android q beta 2 bug fix

Om vi ​​pratar om de problem som plĂ„gade Beta 2 pĂ„pekade vissa anvĂ€ndare att Starbucks-appen fortsatte att krascha. Det har fixats i den hĂ€r nya uppdateringen. Det uppstod ocksĂ„ ett problem med Google Photos-appen, som inte visade de senaste bilderna. AnvĂ€ndare var tvungna att navigera till appen Filer för att se och dela bilderna. Bilderna var synliga frĂ„n en tredjepartsapp, men Google Foto visade dem inte. Det har ocksĂ„ fixats och nu kan du se senaste foton utan att behöva starta appen Filer.

Android Q beta 2-uppdateringen kom ocksÄ med lite nyare navigationsgester, men den var ganska trasig. Det var laggy och fortsatte att fastna. NÀr du har installerat den nya korrigeringsfilen bör du se förbÀttringar i gesterna och de ska inte fastna som tidigare. Det finns dock mÄnga saker som fortfarande inte fungerar perfekt. Pokemon GO-spelare mÄste leta nÄgon annanstans nÀr appen fortsÀtter att krascha. Batteriets livslÀngd Àr inte lika bra som pÄ Android Pie, och totalt sett finns det fortfarande mÄnga knep att fixa. Förhoppningsvis bör den nya Android Q-beta ta upp alla dessa problem.