Google slÀpper Pixelbook, tvÄ nya högtalare och Pixel Buds

Prata om en hektisk dag pÄ Tillverkad av Google hÀndelse. Företaget slÀppte inte bara tvÄ nya telefoner, det fanns ett par överraskningar pÄ vÀgen. FrÄn en kamera som automatiskt fÄngar ögonblick handsfree och en Sonos / HomePod-konkurrent till trÄdlösa öronsnÀckor, kommer Googles fans att behandlas pÄ flera nya enheter som slÄr ut pÄ marknaden och var och en av dem infunderas med kraften frÄn Googles artificiella intelligens.

Medan den verkliga höjdpunkten i showen var kraften frÄn Google Assistant och annan programvara bakom enheterna, gÄr Google helt klart head-to-head med Amazon och Apple, liksom nÄgra andra tillverkare av underhÄllningsenheter.

Pixelbook

Google Pixelbook

Som mÄnga av oss vÀntade meddelade Google det nya Pixelbook som Àr en tvÄ-i-ett-dator som anvÀnder Chrome OS. Google Pixelbook bygger mycket pÄ designen till Lenovo Yoga och mer Àn en direkt konkurrent till Microsoft Surface, och bygger pÄ sin första lansering av Chromebook Pixel 2013, som faktiskt kostar mer vid lanseringen Àn den nuvarande versionen. Pixelbook har ett inbyggt tangentbord som inte kan tas bort; emellertid kan den placeras pÄ flera olika sÀtt och ocksÄ vikas för att förvandlas till en tablett.

Pixelbook har en 12,3-tums Quad HD LCD-pekskÀrm, Àr byggd pÄ Chrome OS, levereras med antingen Intel Core i5 eller i7-processor och kan ha upp till 16 GB RAM. Med förbÀttrade specifikationer finns det flera unika funktioner som skiljer Pixelbook frÄn nuvarande Chromebooks, med den första som Google Assistant. Windows har Windows-tangenten, Mac har vad som helst som bladbladet Àr, och nu har Google Google Assistant-knappen.

Genom att trycka pÄ nÀmnda knapp kan du aktivera assistenten. Den andra nya funktionen Àr att den stöder den helt nya Pixelbook Pen. Precis som Apple Pen Àr detta utformat för att vara en penna, men interagerar ocksÄ med Google Assistant.

Om du cirklar eller markerar text, bilder eller det mesta pÄ skÀrmen kan Google Assistant ge mer information kring objektet. Tekniken drivs av Wacom, som har lÄng erfarenhet av framgÄng nÀr det gÀller surfplattor och stylus tech.

Google Pixelbook

Förutom den djupa integrationen av Pixelbook Pen och Google Assistant, kommer det nu att finnas mer stöd för Android-appar. Under pressevenemanget markerade Google bÄde de infödda Instagram- och Snapchat-apparna och diskuterade att arbeta sÀrskilt med Snap för att utveckla en bÀttre upplevelse för den större skÀrmen.

PrissÀttning

Pixelbook börjar vid 999 $ med förbestÀllningar nu öppna, och den börjar levereras den 31 oktober. Pixelbook Pen Àr 99 $ och sÀljs separat.

Specifikationer

SkĂ€rm: 12,3 ”upplösning: Q HD LCD-processorer: i5 eller i7 RAM: Upp till 16 GB inbyggt Google Assistant-batteri: 10 timmars anvĂ€ndning Snabbladdning: 2 timmar pĂ„ 15 minuter Material: Aluminiumkropp Kamera: 720p vid 60 FPS-portar: USB -C, hörlursuttag Snabbanslutning mellan Android-hotspot Djupare stöd för alla Android-appar

Google Home Max

Google Home Max

Se upp Apple och Sonos, Google Àr pÄ vÀg att slÀppa basen med det överraskande tillkÀnnagivandet av Google Home Max. Medan vi förvÀntade oss miniversionen av Home, tack vare lÀckage överallt, inklusive en tidig produktsida pÄ Walmart dagen innan, Àr Home Max ett kraftfullt ljudsystem i ett snyggt paket.

Det sÀgs vara 20 gÄnger mer kraftfullt (högt) Àn det ursprungliga Google Home. Den har tvÄ 4,5-tums bashögtalare, SmartSound som automatiskt anpassar sig till sin omgivning, utnyttjar YouTube Music och tjÀnster som Spotify och har naturligtvis inbyggt Google Assistant. Google gick ocksÄ sÄ lÄngt som att utveckla sitt eget garn för tyghöljet som gör upp majoriteten av talaren.

För de som sÀljer ut $ 400 för högtalaren fÄr de ocksÄ ett Är gratis frÄn YouTube Red. Den Àr tillgÀnglig för förbestÀllning nu, men kommer att börja levereras i december.

Google Home Mini

Google Home Mini

Den snygga, lilla stenen i en enhet som nu kallas Google Home Mini Àr Googles svar pÄ Amazon Echo Dot. Den Àr liten, bÀrbar men utformad för att passa in i de modernaste omgivningarna i ditt hem. Den har ocksÄ Google Assistant inbyggd och har enkelt stöd för Chromecast.

Den kommer i tre fÀrger: korall, krita, kol, Àr tillgÀnglig för förbestÀllning nu och kommer att skickas den 19 oktober för $ 50. För tidiga köpare av Pixel 2 kommer Google ocksÄ att inkludera en av dessa som en liten bonus.

Google Pixel Buds

Googles svar pĂ„ AirPods var ocksĂ„ lite överraskande, sĂ€rskilt med dess design och en speciell inbyggd funktion. Varför ja, Pixel knoppar har ocksĂ„ lĂ€tt tillgĂ„ng till Google Assistant, men det som fick mest reaktion var den inbyggda översĂ€ttningen i realtid. Även om det verkligen inte var den första uppsĂ€ttningen öronsnĂ€ckor som inkluderade tekniken, blev de flesta andra som har meddelats tidigare vaporware. Under demonstrationen visade Google att tekniken kunde översĂ€ttas i en konversationston kontra en blocky ord för ord-strategi.

Förutom översÀttningsfunktionen kommer Pixel Buds ocksÄ att innehÄlla gestkontroller inbyggda i högra öronsnÀckan.

Prissatt konkurrenskraftigt med AirPods, kostar Pixel Buds $ 160 och kommer i tre fÀrger. De Àr dock redan helt slutsÄlda.

LÀs hela vÄr tÀckning frÄn Made By Google Event pÄ TechCo

Hitta mer utrustning och prylar för din livsstil pÄ TechCo