Google tar Android till bilar!

Avatar for Amnah Fawad

Teknikjätten Google har samarbetat med kungarna från motorfordonstillverkarna Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance för att få Android till sina bilar.

Kan fortfarande inte tro hur?
Enligt Wallstreet Journal kommer företagen att arbeta tillsammans för att integrera Androids media i sina bilsystem. De kraftfulla biltillverkarnas allians säljer bilar mer än de gör individuellt. Denna allians har fått Google ombord att ta fram den här fantastiska idén.
Planen är att göra Google maps, ännu mer, enklare att använda. Annat än det kommer röstassistent och appbutik att läggas till i instrumentpanelen. Detta gör att användarna kan hålla sig uppdaterade med sina bilskärmar som mini-iPads. Användarna kan ladda ner de appar de normalt använder på sina telefoner. På det här sättet kommer de inte att missa ett viktigt e-postmeddelande eller ett WhatsApp-meddelande.
Majoriteten av bilarna blir för komplicerade när det gäller Google maps; Människor väljer att använda Google maps på sina telefoner över bilen eftersom de på något sätt får tro att bilsystemet kommer att vara tekniskt. För att underlätta förarna och säkerställa säkerheten verkar denna integration bara vara rätt att göra.
Vi kommer att starta 2021 och vi är mycket glada över detta företag som lovar att erbjuda inget mindre än perfekt!