Google tar med sig Snake-spelet pÄ Google Map-appen under en vecka för aprilgalen

Google tar med sig Snake-spelet pÄ Google Map-appen under en vecka för aprilgalen

“Eftersom detta Ă€r Googles version av Snake-spelet, till skillnad frĂ„n det ursprungliga, finns det ingen verklig orm och anvĂ€ndaren kommer att visas som ett kollektivtrafikfordon enligt vilken stad de vĂ€ljer.”

Som en del av April Fools Day-firandet i Ă„r har Google tillfĂ€lligt lagt till det berömda “Snake” -spelet i sin Google Maps-app. Spelet har redan börjat rulla ut till iOS och Android och kommer att förbli dĂ€r under hela veckan. Utöver detta har Google ocksĂ„ lanserat en fristĂ„ende webbplats för att spela spelet för de anvĂ€ndare som inte har appen.

Bara för att pÄminna dig, spelet som heter Snake, Àr det populÀra erbjudandet, som gjordes populÀrt av Nokias mobiltelefoner. Det introducerades första gÄngen 1997 pÄ Nokia 6610. Spelet ansÄgs vara den frÀmsta kÀllan till underhÄllning under den tiden dÄ mÀnniskor hade begrÀnsade resurser med sina telefoner, sÀrskilt sans internetanslutning. Det Àr verkligen en söt godbit att Google ombildar det nostalgiska spelet för sin en av de anvÀndbara apparna.

via GIPHY

AnvĂ€ndare kan fĂ„ spelet pĂ„ menyn i Google Map-appen. De kan spela spelet genom att peka pĂ„ navigationsfĂ€ltet pĂ„ vĂ€nster sida och trycka pĂ„ alternativet ‘Spela orm’. Eftersom detta görs av Google finns det ingen riktig orm och anvĂ€ndare kommer att framstĂ„ som ett kollektivtrafikfordon. För att spela kan anvĂ€ndare vĂ€lja en stad bland alternativen i Kairo, SĂŁo Paulo, London, Sydney, San Francisco, Tokyo eller hela vĂ€rlden. Om du till exempel vĂ€ljer San Francisco blir fordonet en linbana. Spelet Ă€r att plocka upp passagerare frĂ„n flera landmĂ€rken pĂ„ kartan genom att flytta dina fordon och mĂ„let Ă€r att lĂ€gga till det högsta antalet passagerare som anvĂ€nder fordonet.