Google testar ny delningsfunktion i Sök-appen

Google testar ny delningsfunktion i Sök-appen

“Den nya funktionen testas för nĂ€rvarande i den senaste betaversionen av Google Search-appen”

Google testar en ny funktion som gör det lÀttare för anvÀndare att dela sökresultat frÄn Sök-appen. Den senaste betaversionen av Google-appen fÄr en ny Dela-knapp i adressfÀltet. Detta gör att anvÀndare kan dela resultat med sina vÀnner eller familj snabbare. IstÀllet för att be dem att Google It, kan du bara dela resultatet med dem med den nya knappen.

Om du trycker pÄ knappen Dela öppnas en delningsruta som innehÄller en lÀnk till resultatet som kan kopieras. Den innehÄller ocksÄ genvÀgar för delning pÄ WhatsApp, Facebook, Instagram, Mail, etc. Du kan dela resultatet ganska mycket i varje app som accepterar delning. Behöver du dela nÄgot pÄ Slack eller LinkedIn? Du kan nu anvÀnda den nya knappen. För tillfÀllet Àr funktionen endast tillgÀnglig i den senaste betaversionen, men det kommer uppenbarligen att göra det till den stabila versionen.

google-sökandelVi Ă€r inte sĂ€kra pĂ„ nĂ€r Google planerar att lĂ€gga till den hĂ€r funktionen i den stabila versionen av sökappen. Funktionen Ă€r ocksĂ„ endast tillgĂ€nglig pĂ„ Android just nu men fungerar pĂ„ skrivbordet. Det hĂ€r kan vara perfekt för mĂ€nniskor som Ă€r lata att leta upp nĂ„got pĂ„ Google nĂ€r du diskuterar nĂ„got med dem. Om du vill prova den hĂ€r funktionen kan du gĂ„ med i Beta-programmet för Google-appen. Öppna bara Play Store-appen, sök efter Google och vĂ€lj knappen GĂ„ med i beta pĂ„ app-sidan. En uppdatering ska finnas tillgĂ€nglig om nĂ„gra minuter, som du behöver installera. Funktionen aktiveras sĂ„ snart du installerar den senaste Google-betaappen.

Google testar ocksÄ ett mörkt lÀge för Gmail-appen. Flera anvÀndare mÀrker ett halvbakat mörkt lÀge tillgÀngligt i Gmail-appen. För nÀrvarande Àr det bara tillgÀngligt pÄ instÀllningssidan i appen och det fungerar inte ordentligt. Det skulle vara trevligt att ha ett mörkt lÀge i Gmail-appen.