Google tillkÀnnager Nest Hub Max, konsoliderar smarta hem-prylar under varumÀrket Nest

Google tillkÀnnager Nest Hub Max, konsoliderar smarta hem-prylar under varumÀrket Nest

Idag tillkĂ€nnagav företaget vid Googles I / O 2019-nyckel en ny uppgradering för nĂ„gra av sina viktigaste smarta hemprodukter. Genom att placera sina nya produkter som en lösning för ett “hjĂ€lpsamt hem” avslöjade företaget att det kommer att ommĂ€rka allt sitt smarta hemutrustning som Nest-enheter.

För detta ÀndamÄl sa företaget att det kommer att fortsÀtta sÀlja sitt Home Hub, nu kallat det Nest Hub, och meddelade att en helt ny smart skÀrmenhet som heter Nest Hub Max Àr pÄ vÀg.

Precis som standardhubben Àr Hub Max en allt-i-ett-gadget med inbyggd assistent för röstkommandon och anvÀndarvÀnlighet. Den synkroniseras med andra smarta hem-enheter som videodörrklockor och hÄller alla smarta hemkontroller pÄ en lÀttanvÀnd plats.

En intressant ny funktion som Google visade upp Àr enhetens förmÄga att svara pÄ nya gester som att höja handen för att pausa musikuppspelningen. Det verkar ganska bekvÀmt, speciellt om du Àr mitt i att laga mat och inte vill förstöra skÀrmen med smutsiga fingrar.

Som med standard Nest Hub kan Hub Max anvÀndas som en digital fotoram och till och med en pint-stor tv i nypa. Google citerar ett antal anvÀndningsfall som att be om recept i köket och videosamtal med vÀnner och familj. För det mesta verkar det vara en ganska standard smart skÀrm, om Àn lite större, och den behÄller samma designsprÄk som det ursprungliga navet.

Nest Hub Max kommer att finnas tillgÀngligt senare i sommar för 229 dollar, och Google sÀnker ocksÄ priset pÄ den ursprungliga Hub till 129 dollar samtidigt som ytterligare sprÄkstöd lÀggs till.