Google tillkÀnnager nytt Gmail-omdesign

Google tillkÀnnager nytt Gmail-omdesign

Vad Àr Googles planer för framtiden?

Sedan COVID-19-pandemin började har företaget snabbt utvecklat sina samarbetsverktyg. Google har omvandlat Hangouts Meet till Google Meet, lagt till nya funktioner i Meet (och gjort det gratis för alla) och konverterat Hangouts Chat för företagsanvÀndare till Google Chat.

Resultatet? Sedan början till pandemin har Meet sett upp till 2 miljoner nya anvÀndare per dag. Men det finns fortfarande mer förÀndring framöver.

Javier Soltero, Vice President & GM, G Suite, förklarar ”I framtiden kommer du att se vĂ„r integrerade arbetsyta expandera ytterligare – med funktioner som bild-i-bild-videosamtal direkt i Gmail; integrationen av Google Meet i vĂ„ra innehĂ„llsverktyg som Docs, Sheets och Slides; och mer. VĂ„rt mĂ„l Ă€r att tillhandahĂ„lla en intelligent och sömlös lösning som ger alla möjligheten att pĂ„verka verkligt och flexibiliteten att arbeta exakt var och hur de vill. ”

Medan den nya tjÀnsten lanseras för G Suite-prenumeranter, Àr det troligt att vanliga konsumenter inte ser en fullstÀndig redesign tidigast före 2021.