Google tillkĂ€nnager stöd för “Signed Exchanges” för att fixa AMP-URL: er

Android R stöder naturligtvis rullningsbara skÀrmdumpar, bekrÀftar Google-chefen

“Google tillkĂ€nnager stöd för ‘Undertecknade utbyten för att visa utgivarens domĂ€n pĂ„ AMP-webbsidorna. ”

Accelerated Mobile Pages (aka AMP) laddar webbsidor supersnabbt och sidorna som stöder den hĂ€r funktionen ser enkla ut jĂ€mfört med vanliga webbsidor. Webbadressen till AMP-sidorna börjar med www.google.com/ följt av webbplatsens lĂ€nk istĂ€llet för att bara visa lĂ€nken till den webbsida du besöker. Som ni kan tĂ€nka er orsakar Ă€ndringen av original-URL till detta format ofta frustration. Google fixar dock detta genom att meddela stöd för “Signed Exchanges”, som visar utgivarens domĂ€n nĂ€r innehĂ„ll laddas omedelbart via Google Sök.

Denna funktion skulle vara tillgÀnglig i webblÀsare som stöder de nödvÀndiga webbplattformsfunktionerna och Chrome Àr som förvÀntat den första bland dem. TillgÀngligheten skulle utvidgas till att Àven omfatta andra webblÀsare. Google sÀger att den signerade börsen Àr ett filformat som definieras i webbförpackningsspecifikationen, vilket gör att webblÀsaren kan lita pÄ ett dokument som om det tillhör ursprunget. Detta gör det möjligt att anvÀnda förstapartscookies och lagring för att anpassa innehÄll och ocksÄ förenkla analysintegrationen.

Men Google kommer fortfarande att krÀva att innehÄllsutgivare trycker pÄ bÄde den signerade utbytesversionen av innehÄllet utöver den icke-undertecknade utbytesversionen. Googles sökning Àr lÀnkad till signerade börser nÀr utgivaren, webblÀsaren och sökupplevelsekontexten alla stöder det. Företaget hÀvdar att mÄnga publicister redan har börjat publicera signerade börser nÀr utvecklarförhandsvisningen öppnade förra hösten. Cloudflare har ocksÄ nyligen meddelat att de erbjuder undertecknade börser till alla sina kunder utan kostnad.

[Previous Story]Redmi Note 7 Pro MIUI 10.2.8.0-uppdatering ger förbÀttringar av kameran, korrigerar problem med skÀrmens ljusstyrka och mer

[Next Story]Sony PlayStation 5 har 8K-spel, SSD-lagring, strÄlspÄrning och mer