Google trollar fans med ‘mini Pixel’ teaser inför Pixel 3-lanseringsevenemanget

Verizon kanske har lÀckt ut priset pÄ den oanmÀlda Pixel 3

Pixel 3 och Pixel 3 XL Àr nÀstan pÄ vÀg, men det betyder inte att vi Àr fÀrdiga att hitta Pixel 3-lÀckor och teasers. Google bekrÀftade redan i en video pÄ YouTube att Pixel 3-telefonerna kommer med Active Edge-stöd precis som sina föregÄngare. Det var inte mycket överraskande med tanke pÄ de omfattande lÀckage som vi sÄg under sommaren, men vad som Àr mer intressant Àr att Google följde upp med ett smart Instagram-inlÀgg som trollar hela internet.

“Vi har hört rykten om en mini-pixel”, sa Google pĂ„ sin Instagram-sida. ”Vilket vĂ€cker frĂ„gan hur” mini â€Ă€r för mini? Vi har en kĂ€nsla av att nĂ€sta kommer att bli lite större Ă€n detta. StĂ€ll in den 10/9 för att se sjĂ€lv. ”

Vad handlar det om? Det finns en ganska enkel förklaring om du har följt nyheterna nyligen.

För nÄgra veckor sedan framkom nyheter om att Google letade efter tillstÄnd att anvÀnda bilder frÄn YouTube-videor som sprÀngde Pixel 3 XL-skÄran för att skapa en montage som inte skulle vara för smickrande. Det föranledde spekulationer om att en hackfri Pixel 3-variant som noggrant var dold för lÀckor skulle presenteras under presskonferensen den 9 oktober.

Pixel Ultra Àr namnet som anvÀnds i de konspirationsteorirapporter som sÀger att alla Pixel 3 XL-lÀckor i sommar var en detaljerad marknadsföringsbluff frÄn Google som var avsedd att lura de mÀnniskor som letade efter Pixel 3-lÀckor.

Vi noterade vid den tidpunkten att det Ă€r osannolikt att Google kunde ta fram en sĂ„ sofistikerad kampanj med tanke pĂ„ att de inte kunde skydda nĂ„gon Pixel- eller Nexus-enhet frĂ„n lĂ€ckor tidigare. Nu verkar Google hĂ„na Pixel Ultra-rykten med denna “mini Pixel”-teaser.

Med det sagt, om det finns en sak som Àr vÀrt att notera om telefonen i bilden ovan, sÄ Àr det att den verkar ha tvÄ bakÄtvÀnda kameror. Inte för att vi kan berÀtta att det Àr en Pixel 3-enhet, för det kan vara vad som helst just nu. Men det ser verkligen ut som om det har mer Àn en kamera pÄ baksidan. Pixel 3 och Pixel 3 XL Àr bÄda ryktade om att de har enlins bakre kameror och selfie-kameror med dubbla linser, sÄ vi Àr inte sÀkra pÄ vad vi ska tÀnka pÄ detta.

Vi fÄr veta mer om Pixel 3-serien av enheter kommer nÀsta vecka.