Google upptĂ€ckte att han arbetade med en ‘beröringsfri’ Chrome-webblĂ€sare för funktionstelefoner

Google upptÀckte att han arbetade med en 'beröringsfri' Chrome-webblÀsare för funktionstelefoner

“Den hĂ€r versionen av Chrome-webblĂ€saren fungerar pĂ„ en ny version av Android Oreo som Ă€r utformad för funktionstelefoner”

Google arbetar enligt uppgift pÄ en Chrome-webblÀsare för funktionstelefoner som inte har en pekskÀrm. 9to5Google har lyckats hitta nÄgra skÀrmdumpar som visar den nya webblÀsaren. Det hÀr Àr inte första gÄngen en sÄdan version av Chrome dyker upp online. Den nya upptÀckten bekrÀftar ocksÄ att webblÀsaren Chrome utvecklas för en ny version av Android Oreo.

Smarta telefoner Ă€r en vĂ€xande marknad och de flesta tillverkare levererar sina enheter med KaiOS. Men Google som arbetar med en “beröringsfri” version av Chrome kan innebĂ€ra att företaget bygger en Android-version avsedd för funktionstelefoner. Inte sĂ€ker pĂ„ om det skulle vara en bra idĂ©, eftersom Google och KaiOS redan Ă€r partners. Hur som helst, lĂ„t oss ta en titt pĂ„ den helt nya versionen av Chrome för funktionstelefoner.

Ett nyligen genomfört Ă„tagande för den hĂ€r versionen av Chrome innehöll nya skĂ€rmdumpar som visade designen av appen. Även om dessa skĂ€rmdumpar inte lĂ€ngre Ă€r tillgĂ€ngliga online, 9to5Google lyckades rĂ€dda en av dem. Som du kan se frĂ„n bilden ovan har Chrome-webblĂ€saren en omdesignad ny fliksida. Det finns ocksĂ„ avsnittet Alla appar med föreslagna artiklar nedanför. Avsnittet Alla appar har genvĂ€gar till nyligen besökta webbplatser.

I det övre vÀnstra hörnet ser du ocksÄ Android-systemmeddelandet för Android 8.1 Oreo. Det betyder att den hÀr versionen av Chrome körs pÄ Android Oreo, men det verkar inte vara vanlig Oreo eller ens GO-utgÄvan. Google har redan uppdaterat Android Go-versionen till Android 9.0 Pie, sÄ det Àr konstigt att företaget har byggt den hÀr appen för ett Àldre operativsystem. Som tidigare nÀmnts kan det vara möjligt att Google kan leverera en anpassad version av Android Oreo som endast Àr avsedd för funktionstelefoner. Detta operativsystem kan innehÄlla appar som Chrome, YouTube Lite, Maps och andra. Googles I / O-konferens Àr planerad till 7 maj, och vi kan se ett tillkÀnnagivande för Chrome för funktionstelefoner vid evenemanget.