Googles Android-skivor rullar nu ut till Pixel-enheter

Googles Android-skivor rullar nu ut till Pixel-enheter

“Nu kan du slĂ„ pĂ„ och av inbyggda instĂ€llningar direkt frĂ„n Googles sökfĂ€lt.”

Förra Äret nÀr Google presenterade Android Pie introducerade det nÄgot som heter Slices. I grund och botten var detta en funktion som tillÀt kompletta tredjepartsappfunktioner i Googles sökfÀlt. Bortsett frÄn det skulle saker som inbyggda instÀllningsvÀxlar ocksÄ visas i utbyte mot en lÀmplig sökterm. Nu verkar det som att funktionen som tillÄter anvÀndare att vÀxla instÀllningar frÄn Googles sökfÀlt börjar dyka upp pÄ Pixel-enheter Àntligen.

skivor För att utarbeta lite, nĂ€r en anvĂ€ndare skriver ‘Bluetooth’ i Google ‘sökfĂ€lt, kommer appen att visa ett antal resultat inklusive Bluetooth-vĂ€xeln sjĂ€lv som kan slĂ„s pĂ„ och av direkt inuti sökfĂ€ltet. PĂ„ samma sĂ€tt returnerar skrivning av Wi-Fi ett antal resultat inklusive en interaktiv Wi-Fi-omkopplare som kan aktiveras direkt frĂ„n sökfĂ€ltet. I vissa fall Ă€r exakt stavning inte nödvĂ€ndig, medan det i andra fall som “Wi-Fi” Ă€r det. För nĂ€rvarande rullar funktionen ut till Pixel-enheter med endast Android Pie.

Det kommer att finnas ett antal instÀllningar som kommer att visas nÀr du söker efter specifika termer. Dessa inkluderar ljusstyrka, volymreglage, medievolym, larm, mobildata och mer. Google avser ocksÄ att anvÀnda Skivor för appar frÄn tredje part som Lyft och Google Foto. Exempel Àr att boka en resa direkt frÄn sökfÀltet och visa en karusell med bilder frÄn en sökfrÄga.

Den nya funktionen Àr en praktisk genvÀg om anvÀndare inte vill fortsÀtta tummen till slutet av höga skÀrmar. För nÀrvarande verkar det som om funktionalitet för appar frÄn tredje part Ànnu inte visas helt och Àr förmodligen fortfarande under testning. Om du har en Google Pixel-enhet med den senaste Android Pie kan du prova den enkla men ÀndÄ anvÀndbara funktionen.