Googles chef bekrÀftar en hopfÀllbar smartphone pÄ gÄng, men du kanske inte ser den nÀr som helst snart

Samsung Galaxy Fold upptÀckt med en person som reser i Delhi tunnelbana

“Produkten befinner sig i prototypfasen just nu och Google Ă€r inte sĂ€ker pĂ„ om konsumenten behöver det”

Google gjorde mÄnga stora tillkÀnnagivanden vid den pÄgÄende Google I / O 2019-delen, som handlade om programvarufunktioner för hopfÀllbara enheter. Ett av de stora tillkÀnnagivandena kom dock genom en CNET intervju med Mario Queiroz, som övervakar utvecklingen av Pixel-telefoner. Enligt intervjun Àr Google ocksÄ mitt i att utveckla en hopfÀllbar smartphone. Men den dÄliga nyheten Àr att den fortfarande inte Àr nÀra redo för kommersiell release.

Huawei Mate X fÀllbara telefonspecifikationer

“Vi prototyper definitivt tekniken. Vi har gjort det lĂ€nge,”Sa Queiroz i intervjun. Det verkar dock som om Google inte ser starkt nytta i formfaktorn Ă€nnu. IstĂ€llet ses det som en lyxartikel just nu. Det var vad Queiroz antydde nĂ€r han sa, ”Jag tror inte att det finns ett tydligt anvĂ€ndningsfall Ă€n. ” Han tillade vidare, ”Just nu behöver du inte ha en hopfĂ€llbar. Det Ă€r typ av “trevligt att ha.”Queiroz följde ocksĂ„ upp med ett uttalande att det inte finns nĂ„gra planer pĂ„ att gĂ„ pĂ„ marknaden med en hopfĂ€llbar telefon just nu.

Det hÀr Àr första gÄngen en Google-tjÀnsteman har bekrÀftat att varumÀrket arbetar pÄ en hopfÀllbar, Àven om det bara Àr i ett prototypstadium. Det Àr fortfarande oklart hur lÄngt utvecklingen av enheten har kommit. Samsungs tappra försök med Galaxy Fold har typ av frysning av spÀnningen dÄ företaget var tvungen att skjuta upp den kommersiella lanseringen av den nÀstan $ 2000 premiumenheten pÄ grund av allvarliga problem med skÀrmkvaliteten. Huawei har Ànnu inte tagit sin egen Mate X pÄ marknaden och det Àr det bÀsta alternativet som konsumenterna kan ha just nu om de vill köpa en hopfÀllbar smartphone.

[Previous Story]Nokia TA-1153 med Android Pie fÄr Wi-Fi-certifiering

[Next Story]Motorola One Vision Äterges i mörkblÄ och bruna fÀrger lÀckte före lanseringen