Googles Pixel 3 XL kan fixa min största oro med den kommande iPhone X Plus

Google Pixel 3 XL: Nya läckta foton avslöjar en stor designrenovering

Ett par skärmskydd som tros ha gjorts med hjälp av exakta schema över Pixel 3 och Pixel 3 XL läckte ut för en vecka sedan, och översvämningsgrindarna har nu öppnats. Sedan den stora läckan på måndag har vi sett flera efterföljande rapporter om ryktet om Pixel 3 och Pixel 3 XL-detaljer. Grafiska formgivare har också börjat göra narr av Googles nästa generations Pixel-smartphones baserat på vad vi tror att vi vet hittills, vilket potentiellt ger oss vår första titt på Pixel 3 och Pixel 3 XLs nya mönster. Det verkar som om båda de nya Pixel-telefonerna 2018 kommer att bli betydande uppgraderingar jämfört med sina föregångare, den nuvarande generationen Pixel 2 och Pixel 2 XL-smartphones. Tredje generationens Pixel-telefoner kommer också att ha olika mönster precis som sina föregångare, och den större Pixel 3 XL kommer definitivt att vara den mer kontroversiella av de två. Varför? Du gissade det: Eftersom det kommer att kopiera Apples hack från iPhone X-skärmen.

Precis som alla andra Android-telefontillverkare som kopierade iPhone X: s hack, kommer Googles hack p√• Pixel 3 XL att vara s√§mre √§n Apples design eftersom Google inte kommer att anv√§nda Apples lysande men dyra l√∂sning f√∂r att eliminera telefonens “hak” -ram p√• botten. Enligt ett nytt rykte som d√∂k upp p√• m√•ndag morgon kan det dock finnas ett viktigt s√§tt att Googles Pixel 3 XL-design √§r b√§ttre √§n den j√§mf√∂rbara “iPhone X Plus” -fablet som Apple planerar att sl√§ppa i september.

Hardcore Android-fans √§r vanligtvis de som k√∂per Googles Pixel-telefoner. Naturligtvis √§r hardcore Android-fans ocks√• de som tenderar att inneboende hata allt Apple g√∂r. Apple erbj√∂d ett nytt tag f√∂rra √•ret p√• de hackutsk√§rningar som b√∂rjade dyka upp p√• smartphones, och nu har n√§stan varje enskild Android-tillverkare p√• planeten kopierat Apples design. Senare i √•r kommer den massiva listan ocks√• att inneh√•lla Google. √Ąlskar det eller hatar det, folk t√§nkte att hacket skulle ta sig till minst en 2018 Pixel-telefon n√§r Google lade till officiellt hackst√∂d till Android P.

Här är en bild som sannolikt visar en mycket nära likhet med Pixel 3 och Pixel 3 XL Google kommer att släppas någon gång senare i år:

Pixel 3 XL till vänster har en design som är både snygg och modern, även om hakan i botten är ful. Hittills är Apple det enda företaget med kreativitet och resurser för att eliminera den nedre ramen. Smarttelefoner har det tomma utrymmet under sina skärmar eftersom skärmkontrollen är placerad längst ner på varje panel. Apple använder en dyr flexibel OLED-skärm som faktiskt böjer sig bakom sig själv längst ner så att skärmkontrollen kan döljas bakom själva skärmen. Här är en illustration som hjälper dig att förklara det:

Det är en lysande lösning, och Apple förväntas använda den igen på sina iPhone-modeller 2018. Apple har alltid varit ett steg före konkurrenter när det gäller smartphone-design, och konkurrerande smarttelefontillverkare har kopierat iPhones sedan den allra första modellen debuterade för mer än ett decennium sedan. Apples mönster är dock inte perfekta, och det finns en sak om den kommande iPhone X Plus som är orolig för mig. Jag tror faktiskt inte att jag kan leva med Apples kommande iPhone X Plus.

Den nuvarande generationen iPhone X √§r f√∂r liten. P√• papper verkar den 5,8-tums OLED-sk√§rmen som om den √§r en stor storlek. Men eftersom det har ett smalt bildf√∂rh√•llande p√• 19,5: 9 har det faktiskt mindre yta √§n 5,5-tums sk√§rmen p√• Apples iPhone 8 Plus. En st√∂rre version som den kommande “iPhone X Plus” (som √§r i citat eftersom ingen vet vad telefonen egentligen kommer att kallas) borde vara bra nyheter f√∂r mig och andra iPhone-anv√§ndare som h√•ller med om att iPhone X √§r f√∂r liten, men rykten fr√•n v√§rldens b√§sta Apple-insider Ming-Chi Kuo f√∂resl√•r att den nya Plus-modellen faktiskt kan vara f√∂r stor. Det kommer att ha en stor 6,5-tums sk√§rm enligt Kuo, medan den s√∂ta fl√§cken till synes kommer att upptas av den nya mellanklassen 6,1-tums iPhone-modellen.

Om du vill ha en flaggskeppsfablet med en fin stor skärm som fortfarande är tillräckligt kompakt för att användas bekvämt med en hand ser det ut som att Googles nya Pixel 3 Xl kan vara precis vad läkaren beställde. Enligt ett nytt rykte från @OnLeaks på Twitter kommer den nya Google-phablet att ha en skärm som mäter cirka 6,2 tum diagonalt, medan den mindre Pixel 3 har en 5,3-tums skärm.

Pixel 3 XL kommer sannolikt att vara lite högre än den kommande iPhone X Plus tack vare sin stora hakram, men det är okej. Några extra millimeter i höjd påverkar inte en persons förmåga att använda telefonen bekvämt med en hand. Om Pixel 3 XL har en mindre skärm som mäter cirka 6,2 tum diagonalt kan det dock bli den perfekta storleken.