Googles smartklockor kommer, men inte i Ă„r

Googles smartklockor kommer, men inte i Ă„r

Google presenterade en mÀngd nya produkter under medieevenemanget i början av oktober, inklusive tvÄ Pixel-telefoner, en Google Home-enhet för ditt hem, Google Wifi och en ny Chromecast Ultra-dongel. Men Google sa ingenting om nya bÀrbara enheter trots att rykten före hÀndelsen sa att Google arbetar med sina egna bÀrbara enheter.

MISS INTE: SÄ hÀr kan Samsung döda Galaxy Note-mÀrket utan att verkligen döda det

VÀlinformerad Evan Blass sa pÄ Twitter att Google inte har gett upp sina smartwatch-planer. Men enheterna, som ska köras Android Wear 2.0, kommer inte att lanseras i Är. IstÀllet kommer de att lanseras nÄgon gÄng under första kvartalet 2017.

Google presenterade Android Wear 2.0 pÄ Google I / O i Är, men det ser ut som att den slutliga versionen av det bÀrbara Android OS kommer att lanseras nÀsta Är. Android Police, den första sajten som nÀmnde Googles klockor Angelfish och Swordfish, sÀger att flera företag inte kommer att slÀppa nya Android Wear-enheter i Är. Det Àr oklart om Google försenar Android Wear 2.0 eftersom det inte finns nÄgon ny hÄrdvara för det, eller om det Àr tvÀrtom.

Googles ryktade klockor har inga kommersiella namn Ànnu, och det Àr inte kÀnt om de kommer att vara Pixel-mÀrkta. Angelfish Àr den större modellen som erbjuder LTE- och GPS-stöd och fungerar utan att behöva kopplas till en telefon. SvÀrdfisken Àr den mindre modellen som saknar LTE och GPS. Det ska ocksÄ vara billigare Àn Àngelfisken.

Apple, under tiden, sÀljer redan en andra generationens Apple Watch i butikerna, tillsammans med en uppdaterad första generationens modell. BÄda enheterna kör Apples senaste watchOS 3.0-uppdatering.