Googles sökresultat ser lite annorlunda ut pÄ din telefon nu

Googles sökresultat ser lite annorlunda ut pÄ din telefon nu

“Omformningen har först introducerats till mobilen men kan förvĂ€ntas rulla ut till webbversionen ocksĂ„ senare”

Google Sök har fĂ„tt en makeover pĂ„ mobilen, med webbplatsnamn presenteras nu i spetsen av sökjĂ€tten medan de visar resultat. Även om skillnaden ser subtil ut till en början, kommer du att mĂ€rka att det kaliforniska företaget har moderniserat sökdesignen för att sĂ€kerstĂ€lla att kĂ€llnamnet markeras ordentligt i det kortbaserade formatet. Ta en titt pĂ„ den nya redesignen, jĂ€mfört med det gamla formatet, nedan och observera skillnaden sjĂ€lv.

google_mobile_redesign_storyKan du upptÀcka skillnaden?

SökjĂ€tten sĂ€ger att med den hĂ€r nya designen kan webbplatsens branding vara frĂ€mre och centralt och kommer att hjĂ€lpa anvĂ€ndarna att bĂ€ttre förstĂ„ kĂ€llan till informationen och de sidor de letar efter. ”Webbplatsens namn och dess ikon visas högst upp pĂ„ resultatkortet för att hjĂ€lpa till att förankra varje resultat, sĂ„ att du lĂ€ttare kan skanna sidan med resultat och bestĂ€mma vad du ska utforska nĂ€sta,”Sa Google i sitt blogginlĂ€gg.

Som du kan se i bilden ovan kommer anvĂ€ndarna att fĂ„ en annonsetikett i fetstil lĂ€ngst upp pĂ„ kortet, nĂ€rhelst du söker efter en produkt eller tjĂ€nst och sökjĂ€tten tycker att den har en anvĂ€ndbar annons att visa. webbadress. Google sĂ€ger att detta kommer att hjĂ€lpa anvĂ€ndare att snabbt identifiera var informationen kommer ifrĂ„n. Google sĂ€ger att redesignen kommer till mobilen “först”, vilket innebĂ€r att den sĂ„ smĂ„ningom snart kommer till andra plattformar. Eftersom redesign kommer att lanseras under de kommande dagarna, hĂ„ll ett öga.