Googles spelströmningstjänst ryktas vara tillgänglig i stort och levereras med en kontroller

Googles spelströmningstjänst ryktas vara tillgänglig i stort och levereras med en kontroller

‚ÄĚGoogles spelstr√∂mningstj√§nst kommer ocks√• att inneh√•lla nya funktioner som g√∂r det m√∂jligt f√∂r anv√§ndare att titta p√• live-spel och k√∂pa spelet direkt f√∂r att delta‚ÄĚ

Google har plågat ett meddelande under Game Developers Conference, där det kommer att lansera en streamingtjänst. Sökjätten släppte också nyligen en kryptisk video som inte avslöjade något nytt. Nu ger en rapport ny information om vad vi kan förvänta oss av Google vid GDC 2019. Det hävdas att det kommer att finnas en tjänst för streaming av spel som kommer att tillkännages senare i dag; Vi har också en första titt på logotypen. Förutom att tillkännage en spelströmningstjänst eller planerar att tillkännage en sådan tjänst, kunde Mountain View-företaget också lansera en egen varumärkesspelkontroll och nya spelfunktioner.

Spelblogg Kotaku har fått lite information om Googles planer för GDC 2019. Vi vet fortfarande inte vad streamingtjänsten skulle kallas, men den är internt känd som Project Stream. Företaget utförde ett tekniskt test för Project Stream som visade alla utmaningar i samband med att strömma något så tungt som ett spel. Det gav dock inga lösningar som sådana. Och det är vad det kommer att avslöja vid evenemanget. Google tror att det kan hjälpa miljontals kunder med den nya tjänsten, eftersom människor vill spela men inte har råd med den dyra hårdvaran.

Kredit - KotakuKredit – Kotaku

Några av funktionerna i denna speltjänst skulle inkludera möjligheten att titta på live-spel och köpa spelet. När du har köpt spelet kan du hoppa direkt in i ögonblicket i live-spelet. Naturligtvis kommer det också att finnas annonser som låter dig köpa spel. Användare måste köpa spel och kanske inte kan klara sig med ett obegränsat pass. Enligt rapporten har Google utvecklat sina egna spel, för annars skulle det behöva godkännande från andra spelutvecklare för att lägga till de beskrivna funktionerna.

Streamingtjänsten fungerar tydligen på alla plattformar, inklusive Windows, Mac, smartphones och TV-apparater. Du kommer också att kunna strömma ett spel från din Chrome-webbläsare, men bara med en mycket snabb och stabil internetanslutning. En Google-gjord kontroller kan också meddelas, vilket kommer att ge streamingfunktioner till TV-apparater, något som liknar Chromecast. Vi borde veta mer efter det officiella tillkännagivandet senare i dag.