Googles turfågel sparar dig svårt att leta efter en guide!

Avatar for Amnah Fawad

En av de mest nedslående sakerna med utländska resor utan reseguide är att komma tillbaka från turnén och inse att du saknade en hel del attraktioner. Oroa dig inte som Google (alltid till undsättning) som lanserade ett resande verktyg som låter dig veta om de närliggande attraktionerna du borde se.

Vare sig det √§r bilder, kartor, √∂vers√§ttare, vetenskapliga artiklar eller vad inte, det kommer inte att vara fel att s√§ga att Google √§r “m√§staren” f√∂r alla aff√§rer (vi √§r villiga att g√∂ra ett undantag f√∂r Google h√§r: p). Googles resef√•gel hj√§lper dig att resa ensam utan att beh√∂va vara beroende av n√•gon eller n√•got. Och om du har sv√•rt att mingla med lokalbefolkningen blev din n√§sta resa bara √§nnu b√§ttre.

Hur fungerar det?

Ni m√•ste alla undra √∂ver hur annorlunda det √§r √§n den normala s√∂kningen som de flesta av oss g√∂r innan vi √•ker n√•gonstans. Vi √§lskar att bryta det till dig att det √§r mycket b√§ttre √§n dina vanliga s√∂kningar. Eftersom det √§r ett verktyg, kommer det med m√•nga filter som tillgodoser alla problem som du som resen√§r kan ha. Du kan till exempel leta efter platser enligt din budget med prisfiltret. Om du k√§nner dig √§ventyrlig och vill uppleva den verkliga k√§rnan i livet i staden kan du v√§lja alternativet “tid p√• dagen” som l√•ter dig filtrera aktiviteter som passar en viss tid.

Dessutom inkluderar de andra alternativen varaktighet och återbetalning; lika praktiskt, nej? Om du ändrar dig på väg till en viss plats, borde du känna till avbokningsreglerna som Touring Bird lyfter fram från början.

Sökningen blev ännu bättre!

Vidare erbjuder verktyget också kategorier som familjevänliga, konstfokuserade och outforskade underverkstypaktiviteter. Detta gör dina sökningar ännu mer specifika beroende på vilken typ av aktivitet du känner för.

För att göra det mer engagerande kommer Touring Bird också att ge feedback från både resexperterna och de infödda. Du kan läsa fakta om olika platser på plats för att göra ditt besök ännu mer intressant. Och det finns också vårt favoritalternativ; platser du kan besöka gratis!

Resande fågel
Resande fågel
Resande fågel

Det är i grunden ett webbverktyg, inte en app. Det är en komplett webbplats som gör sökning mycket förfinad för dig precis som Google Scholar. Du kan boka på webbplatsen utan att behöva oroa dig alls.

Destinationer det kommer att täcka

F√∂r n√§rvarande inneh√•ller webbplatsen n√•gra av resen√§rens favoritdestinationer (du kanske inte h√•ller med Googles val, men de √§r baserade p√• en helt egen databas). Dessa destinationer inkluderar Amsterdam, Barcelona, ‚Äč‚ÄčBerlin, Chicago, Boston, Las Vegas, London, Los Angeles, Madrid, New York, New Delhi, Orlando, Prag, Paris, San Francisco, San Diego, Toronto och Washington DC. Google kommer ocks√• att l√§gga till fler st√§der i framtiden.

Det är tillgänglighet

Google har samarbetat med Expedia, WithLocals och Viator för att göra Touring Bird ännu bättre. Det finns dock en bummer; sajten är för närvarande endast tillgänglig på engelska och är tillgänglig i USA och Europa-baserade platser. Ber om ursäkt till icke-engelsktalande för lockelsen.

Google kan introducera översatta versioner för olika länder (det finns inga sådana nyheter, bara ett antagande med tanke på hur generös Google är när det gäller att tillhandahålla tjänster).

Det här spännande nya verktyget kommer att spara dig för att behöva oändligt söka efter roliga aktiviteter, vad som är värt vad, läsa recensioner och vad inte. För vissa tappar spänningen att åka på resan där och då.

Men inte längre!

Sista ordet

Så överlägset ser webbplatsen ganska solid ut. Det kan vara den ultimata reseguiden som hjälper dig att planera dina aktiviteter medan du reser på ett budgetvänligt sätt.

Webbplatsen listar de tre bästa attraktionerna för var och en av de tjugo städer den för närvarande erbjuder. Om du använder det här verktyget på din nästa turné till en av de tjugo städerna, kan vi säkert säga att du inte kommer att sakna en thang (ge denna resentusiast en paus!)

Resande fågel

Så låt oss bara hoppas att Google lägger till fler städer och gör sin tjänst mer inkluderande genom att introducera översatta versioner för andra populära språk i framtiden.

Till du reser igen!