Googles turfÄgel sparar dig svÄrt att leta efter en guide!

Avatar for Amnah Fawad

En av de mest nedslÄende sakerna med utlÀndska resor utan reseguide Àr att komma tillbaka frÄn turnén och inse att du saknade en hel del attraktioner. Oroa dig inte som Google (alltid till undsÀttning) som lanserade ett resande verktyg som lÄter dig veta om de nÀrliggande attraktionerna du borde se.

Vare sig det Ă€r bilder, kartor, översĂ€ttare, vetenskapliga artiklar eller vad inte, det kommer inte att vara fel att sĂ€ga att Google Ă€r “mĂ€staren” för alla affĂ€rer (vi Ă€r villiga att göra ett undantag för Google hĂ€r: p). Googles resefĂ„gel hjĂ€lper dig att resa ensam utan att behöva vara beroende av nĂ„gon eller nĂ„got. Och om du har svĂ„rt att mingla med lokalbefolkningen blev din nĂ€sta resa bara Ă€nnu bĂ€ttre.

Hur fungerar det?

Ni mĂ„ste alla undra över hur annorlunda det Ă€r Ă€n den normala sökningen som de flesta av oss gör innan vi Ă„ker nĂ„gonstans. Vi Ă€lskar att bryta det till dig att det Ă€r mycket bĂ€ttre Ă€n dina vanliga sökningar. Eftersom det Ă€r ett verktyg, kommer det med mĂ„nga filter som tillgodoser alla problem som du som resenĂ€r kan ha. Du kan till exempel leta efter platser enligt din budget med prisfiltret. Om du kĂ€nner dig Ă€ventyrlig och vill uppleva den verkliga kĂ€rnan i livet i staden kan du vĂ€lja alternativet “tid pĂ„ dagen” som lĂ„ter dig filtrera aktiviteter som passar en viss tid.

Dessutom inkluderar de andra alternativen varaktighet och Äterbetalning; lika praktiskt, nej? Om du Àndrar dig pÄ vÀg till en viss plats, borde du kÀnna till avbokningsreglerna som Touring Bird lyfter fram frÄn början.

Sökningen blev Ànnu bÀttre!

Vidare erbjuder verktyget ocksÄ kategorier som familjevÀnliga, konstfokuserade och outforskade underverkstypaktiviteter. Detta gör dina sökningar Ànnu mer specifika beroende pÄ vilken typ av aktivitet du kÀnner för.

För att göra det mer engagerande kommer Touring Bird ocksÄ att ge feedback frÄn bÄde resexperterna och de infödda. Du kan lÀsa fakta om olika platser pÄ plats för att göra ditt besök Ànnu mer intressant. Och det finns ocksÄ vÄrt favoritalternativ; platser du kan besöka gratis!

Resande fÄgel
Resande fÄgel
Resande fÄgel

Det Àr i grunden ett webbverktyg, inte en app. Det Àr en komplett webbplats som gör sökning mycket förfinad för dig precis som Google Scholar. Du kan boka pÄ webbplatsen utan att behöva oroa dig alls.

Destinationer det kommer att tÀcka

För nĂ€rvarande innehĂ„ller webbplatsen nĂ„gra av resenĂ€rens favoritdestinationer (du kanske inte hĂ„ller med Googles val, men de Ă€r baserade pĂ„ en helt egen databas). Dessa destinationer inkluderar Amsterdam, Barcelona, ​​Berlin, Chicago, Boston, Las Vegas, London, Los Angeles, Madrid, New York, New Delhi, Orlando, Prag, Paris, San Francisco, San Diego, Toronto och Washington DC. Google kommer ocksĂ„ att lĂ€gga till fler stĂ€der i framtiden.

Det Àr tillgÀnglighet

Google har samarbetat med Expedia, WithLocals och Viator för att göra Touring Bird Ànnu bÀttre. Det finns dock en bummer; sajten Àr för nÀrvarande endast tillgÀnglig pÄ engelska och Àr tillgÀnglig i USA och Europa-baserade platser. Ber om ursÀkt till icke-engelsktalande för lockelsen.

Google kan introducera översatta versioner för olika lÀnder (det finns inga sÄdana nyheter, bara ett antagande med tanke pÄ hur generös Google Àr nÀr det gÀller att tillhandahÄlla tjÀnster).

Det hÀr spÀnnande nya verktyget kommer att spara dig för att behöva oÀndligt söka efter roliga aktiviteter, vad som Àr vÀrt vad, lÀsa recensioner och vad inte. För vissa tappar spÀnningen att Äka pÄ resan dÀr och dÄ.

Men inte lÀngre!

Sista ordet

SÄ överlÀgset ser webbplatsen ganska solid ut. Det kan vara den ultimata reseguiden som hjÀlper dig att planera dina aktiviteter medan du reser pÄ ett budgetvÀnligt sÀtt.

Webbplatsen listar de tre bÀsta attraktionerna för var och en av de tjugo stÀder den för nÀrvarande erbjuder. Om du anvÀnder det hÀr verktyget pÄ din nÀsta turné till en av de tjugo stÀderna, kan vi sÀkert sÀga att du inte kommer att sakna en thang (ge denna resentusiast en paus!)

Resande fÄgel

SÄ lÄt oss bara hoppas att Google lÀgger till fler stÀder och gör sin tjÀnst mer inkluderande genom att introducera översatta versioner för andra populÀra sprÄk i framtiden.

Till du reser igen!