GoPro hoppas att de nya Hero 7-kamerorna ger företaget en vÀlbehövlig rebound

GoPro hoppas att de nya Hero 7-kamerorna ger företaget en vÀlbehövlig rebound

GoPro har inte haft mycket i vĂ€gen för positiv press pĂ„ sistone, saker har blivit sĂ„ dĂ„liga att VD och grundare Nick Woodman sa de senaste dagarna hur upphetsad han Ă€r “att krossa myten att vĂ€rlden Ă€r över GoPro.”

Den kommentaren kom i kölvattnet av saker som GoPro som gav rosa slips till nÀstan en fjÀrdedel av arbetskraften tidigare i Är och dödade sin drönare, en nedgÄng i aktiekursen och spekulationer (frÄn Woodman sjÀlv) om att företaget skulle kunna sÀljas. Snabbspolning fram till idag, och företaget verkar ha en bÀttre position just nu. Tack delvis hoppas det till en uppdatering av företagets kameralinje, med tillkÀnnagivandet idag av tre nya Hero7-modeller.

Woodman var pĂ„ CNBC tidigare idag och sa att företaget Ă€r pĂ„ ett bra stĂ€lle – han förvĂ€ntar sig att det ska vara lönsamt i slutet av Ă„ret, svettade bort en intervjuares frĂ„ga om att sĂ€lja företaget (som inte lĂ€ngre övervĂ€gs) och visar de nya kamerorna som en retur att bilda slags.

Det finns svarta, silver- och vita modeller av nya Hero7, som faktureras som robusta enheter i fickstorlek som fÄngar högkvalitativt foto och video, Àr vattentÀta sÄvÀl som röstkommando-aktiverade och har Wi-Fi-anslutning för att para ihop med en mobil enhet.

$ 299 HERO7 Silver och $ 199 HERO7 White bĂ„da skjuter i tre lĂ€gen – foto, video och tidsfördröjning. De har inbyggd elektronisk bildstabilisering för att jĂ€mna ut uppspelningen av ojĂ€mna och skakiga upplevelser, vilket naturligtvis borde vara till hjĂ€lp nĂ€r du gör allt frĂ„n skidĂ„kning till simning till lek med dina barn pĂ„ gĂ„rden.

“Men det som förmodligen Ă€r mest imponerande Ă€r det helt nydesignade anvĂ€ndargrĂ€nssnittet”, sĂ€ger företaget i sitt tillkĂ€nnagivande. ”Det hĂ€r nya anvĂ€ndargrĂ€nssnittet liknar kĂ€nslan av en smartphone och levererar episkt innehĂ„ll med nĂ„gra fĂ„ fingertryck. Dessutom tar nya verktyg, som vertikal inspelning, den förinstĂ€llda Short Clips-videofunktionen och selfie / gruppvĂ€nlig fototimer, gissningsarbetet ur video- och fotoinspelning.

Hero7 Black, för $ 399, Ă€r flaggskeppsmodellen som har en funktion som heter HyperSmooth. Vilken GoPro visar som den “bĂ€sta videostabilisering i kameran som nĂ„gonsin presenterats i en kamera. Det gör det enkelt att fĂ„nga professionellt utseende, gimballiknande stabiliserad video utan kostnad eller krĂ„ngel med en motoriserad gimbal. ” Alla nya modeller finns tillgĂ€ngliga för förbestĂ€llning frĂ„n och med idag pĂ„ GoPro.com. De kommer att finnas i butiker internationellt frĂ„n och med den 27 september och i USA den 30 september.

HÀr Àr en översikt över funktionerna för varje:

$ 399 Hero7 Black inkluderar:

HyperSmooth Stabilization – Gimbal-liknande stabilisering utan gimbal Live Stream – Automatisk delning nĂ€r du lever den samtidigt som du sparar dina streamade videor pĂ„ ditt SD-kort i högupplöst TimeWarp Video – Superstabiliserad tidsfördröjning ‘magiska mattan’ videor av dina upplevelser, upp till 30x hastighet SuperPhoto – Intelligent scenanalys för professionellt utseende via automatiskt applicerad HDR, Local Tone Mapping och Multi-Frame Noise Reduction Portrait Mode – Native vertical-capture for easy sharing to Instagram Stories, Snapchat and more Enhanced Audio – Re-engineered ljud fĂ„ngar ökat dynamiskt omfĂ„ng, nytt mikrofonmembran minskar oönskade vibrationer under monterade situationer Intuitivt pekgrĂ€nssnitt – 2-tums pekskĂ€rm med förenklat anvĂ€ndargrĂ€nssnitt möjliggör inbyggd vertikal (stĂ„ende) anvĂ€ndning av kameran Ansikte, Smile + ScenavkĂ€nning – HERO7 Black kĂ€nner igen ansikten, uttryck och scentyper för att förbĂ€ttra automatiska QuikStory-redigeringar i GoPro-appen Short Clips – Restricts vi deo-inspelning till 15 eller 30 sekunders klipp för snabbare överföring till telefon, redigering och delning. Perfekt för nya anvĂ€ndare och barn. Fototimer – NedrĂ€kningstimer för bekvĂ€ma selfies och gruppbilder Fantastisk bildkvalitet – 4K60-video och 12MP-foton Ultra Slo-Mo – 8x lĂ„ngsam rörelse i 1080p240 Robust och vattentĂ€t – VattentĂ€t utan hölje till 33 fot (10 m), gĂ„r överallt dĂ€r din telefon kan ‘ t Röststyrning – verbala kommandon gör att du kan gĂ„ handsfree pĂ„ 14 sprĂ„k. Automatisk överföring till telefon – Dina foton och videor flyttas automatiskt frĂ„n kameran nĂ€r de Ă€r anslutna till GoPro-appen för att dela GPS-prestanda-klistermĂ€rken – SpĂ„rhastighet, avstĂ„nd och höjd, markera dem sedan genom att lĂ€gga till klistermĂ€rken i videor i GoPro-appen Touch Zoom – Rama in dina foton och videor med bara en knapptryckning

Med $ 299 Hero7 silver fÄr du:

4K30-video och 10MP-foton GPS-aktiverade sÄ att du kan spÄra din hastighet, avstÄnd och mer. LÀgg till GPS-klistermÀrken i dina videor i GoPro-appen för att visa hur snabbt, lÄngt och högt du gick. VattentÀt till 10M

2-tums LCD-pekskÀrm med intuitivt grÀnssnitt Inbyggd elektronisk videostabilisering Fotografera vertikalt Fototimer

Tryck pÄ Zooma

Korta klipp

2x Slow-mo-video

Dela direkt till Instagram-berÀttelsen med GoPro-appen

Röststyrning Automatisk överföring till telefon

QuickStories aktiverat

Automatisk sÀkerhetskopiering till molnet

Slutligen $ 199 Hero7 White:

tar full HD-video pÄ 1440p60 och 10MP stillbilder VattentÀt till 10M

2-tums LCD-pekskÀrm med intuitivt grÀnssnitt Inbyggd elektronisk videostabilisering Fotografera vertikalt Fototimer

Tryck pÄ Zooma

Korta klipp

2x Slow-mo-video

Dela direkt till Instagram-berÀttelsen med GoPro-appen

Röststyrning Automatisk överföring till telefon

QuickStories aktiverat

Automatisk sÀkerhetskopiering till molnet