GoPro Plus tillåter nu användare att ladda upp obegränsade videor

GoPro Plus tillåter nu användare att ladda upp obegränsade videor

“GoPro-anv√§ndare kan nu ladda upp obegr√§nsat antal videor och foton till GoPros molntj√§nst f√∂r en liten m√•nadsavgift”

Om du är en ivrig GoPro-användare kanske du antagligen har hört talas om GoPro Plus. Detta är företagets helt egna molntjänst som tillåter användare att lagra videor och foton. Hittills har GoPro endast tillåtit obegränsad uppladdning av foton, men bara 35 timmars videoöverföringar. Det är bara 250 GB videor, vilket inte är så bra. Nu har företaget meddelat att det kommer att tillåta användare att ladda upp obegränsade timmar med video och foton till en månadsavgift på $ 4,99.

GoPro lanserade Plus-tjänsten 2016 och tillät GoPro-användare att ladda upp videor och foton till molnet. Användare kan ladda upp direkt från kameran eller GoPro-appen, som är tillgänglig för både mobil och stationär. Uppgifterna kan sedan nås var som helst i världen. Tjänsten gjorde det också möjligt för användare att enkelt byta ut sina skadade kameror och gav 20 procent rabatt på tillbehör / fästen.

GoPro HERO7 White and Silver - FB feat

Nu, med det nya tillkännagivandet, kommer användarna att kunna ladda upp obegränsade videor till tjänsten, men videon måste tas på en GoPro. Det spelar ingen roll om GoPro är en gammal eller den senaste Hero 7-varianten, men videorna måste tas med en. Tidigare skulle filerna också lagras i lägre kvalitet på grund av omkodning. Företaget sa att det inte längre kommer att minska bildkvaliteten när du laddar upp bilder eller videor. Allt skulle laddas upp och lagras i originalkällkvalitet. VD Nick Woodman sa i en intervju:

‚ÄĚDet p√•g√•r ingen omkodning – som ingen – och det sker ingen f√∂rs√§mring av bildkvaliteten. Dina GoPro-foton och -video kommer att g√• upp till ditt Plus-molnkonto i sin ursprungliga bithastighet utan n√•gon f√∂r√§ndring alls. ‚ÄĚ

Bortsett från det kommer GoPro nu att erbjuda 50 procent rabatt på fäste och tillbehör till den delen av Plus-programmet. Det här nya erbjudandet är tillgängligt globalt, vilket är trevligt. Därför, om du är någon som spelar in många videor på din GoPro och reser mycket, bör du antagligen registrera dig för GoPro Plus. Den obegränsade video- och fotolagringstjänsten kommer också att finnas tillgänglig över hela världen. Företaget uppgav också att fler funktioner kommer att komma till Plus, senare i år.