GOQii RunGPS fitnessband sÀljs i Indien: pris, specifikationer

GOQii RunGPS fitnessband sÀljs i Indien: pris, specifikationer

“GOQii RunGPS levereras med en integrerad GPS-tracker för att spĂ„ra gĂ„ng, löpning, cykling och andra aktiviteter”

GOQiis senaste fitnessband, RunGPS, Àr nu tillgÀngligt för försÀljning i Indien via e-handelswebbplatsen Amazon.in. Den bÀrbara har prissatts till Rs 4,999 och riktar sig till det löpande samhÀllet som trÀnar och trÀnar för maraton, vandringar och andra aktiviteter. GOQii introducerade RunGPS förra mÄnaden i landet tillsammans med VitalECG och VitalGluco. De senare erbjudandenen kommer Ànnu inte att sÀljas i Indien.

GOQii RunGPS

GOQii RunGPS-specifikationer

GOQii RunGPS spioneras som en GPS-aktiverad bÀrbar med Marathon-coachning levererad via GOQii Play, en interaktiv videoplattform. Företaget hÀvdar att det har samarbetat med de bÀsta YouTube Fitness-trÀnarna, lÀkarna och löptrÀnarna för att erbjuda personlig coaching för en hÀlsosammare livsstil. Listan över proffs inkluderar Sardara Singh (tidigare kapten för indiskt hockeylag), Ranveer Allahbadia, Jeet Salal, Gaurav Taneja och Abhinav Mahajan som Àr Indiens största fitnessstjÀrnor pÄ sociala medieplattformar som Youtube, Instagram och Facebook.

Som nÀmnts ovan kan GOQii RunGPS spÄra gÄng, löpning och andra relaterade aktiviteter tack vare den inbyggda GPS-trackern. Enheten har sex lÀgen som visar steg som gÄtt, strÀcka, kaloriförbrÀnning, pulsslag och varaktighet. Bortsett frÄn det kan den ocksÄ övervaka anvÀndarnas sovmönster och kan anslutas trÄdlöst via Bluetooth till alla Android- eller iOS-enheter. Den kompatibla GOQii Play-appen lÄter dig justera instÀllningarna för den bÀrbara enheten och analysera trÀningsdata i form av statistik.

GOQii RunGPS_2

PÄ batteriets framsida hÀvdar GOQii att trackern kan hÄlla i upp till 7 dagar pÄ en enda laddning. RunGPS har en USB-laddare som enkelt kan anslutas till vilken strömförsörjning som helst, adapter eller bÀrbar dator. Slutligen levereras enheten med en familjevÄrdsplan som erbjuder en personlig lÀkarkonsultation för prenumerationsperioden pÄ tre mÄnader för en utvald medlem.

Andra tjĂ€nster som GOQii RunGPS erbjuder GOQii Play – som Ă€r en videoplattform för hĂ€lso- och fitnessrelaterat innehĂ„ll, GOQii Health Store – ekologisk hĂ€lsosam mat och livsmedelsprodukter och GOQii Arena – en plattform som hjĂ€lper till att ansluta till likasinnade hĂ€lsopersoner.