Gör allt pÄ en plattform

Gör allt pÄ en plattform

Jesse Boyes Ă€r en sjĂ€lvutnĂ€mnd ”fruktansvĂ€rd pratare”. Tidigare skulle han skicka meddelanden till vĂ€nner för att göra planer, men sedan skulle han anvĂ€nda Venmo eller Foursquare för att samordna istĂ€llet.

”Jag tvingade hela tiden vĂ€nner ut ur vĂ„r textkonversation och till andra upplevelser med lĂ€nkar och push-meddelanden. Det var ganska frustrerande och det visar sig att jag inte Ă€r den enda med det hĂ€r problemet, sĂ„ nĂ„gra av oss trĂ€ffades för att försöka lösa det, sĂ€ger Boyes, grundare av Dasher.

Dasher Àr en app som lÄter dig skicka GIF-filer, meddelanden gratis, trÀffa vÀnner, dela din plats, visa bilder, höra musik och mer; allt pÄ en plattform.

“Med Dasher tror vi att vi har hittat ett sĂ€tt att bygga nĂ„got som Ă€r unikt och faktiskt förbĂ€ttrar upplevelsen av meddelanden pĂ„ ett roligt och anvĂ€ndbart sĂ€tt genom att tillĂ„ta realtidsdata, interaktiva komponenter och rich media i sjĂ€lva meddelandena”, sĂ€ger Boyes.

En av huvudfunktionerna Àr möjligheten att skicka GIF direkt.

”Förstklassiga personer hoppar in i att skicka GIF direkt. De Ă€r sĂ„ lĂ€tta att skicka. Inkludera bara ett hashtaggat ord i ditt meddelande och Dasher (via Giphy) skickar en GIF med ditt meddelande relaterat till ordet du hashtagged. Om du inte Ă€lskar den valda GIF kan du blanda till en annan GIF eller ta bort meddelandet helt, sĂ€ger Boyes.

NĂ„gra av de andra ytterligare funktionerna inkluderar:

Dela vad som helst: ”YouTube- eller Vimeo-lĂ€nkar förvandlas till inbĂ€ddade videospelare som du kan se direkt i appen, blogginlĂ€gg fĂ„r sammanfattningen och tas med i chatten”, sĂ€ger Boyes.

Ger anvĂ€ndaralternativ: “Vi ger mĂ€nniskor mer kontroll: Du kan redigera eller ta bort meddelanden som du redan har skickat, och dessa Ă€ndringar kommer att Ă„terspeglas pĂ„ alla andras skĂ€rmar inom Dasher”, sĂ€ger Boyes.

Webchatt med dina vĂ€nner: “Webchatt var en anvĂ€ndbar funktion var en överraskning för oss: mĂ€nniskor gillar verkligen att umgĂ„s och chatta pĂ„ webben under dagen, samtidigt som de tar konversationen med dem nĂ€r de stĂ„r upp frĂ„n sina skrivbord”, sĂ€ger Boyes i appen som finns tillgĂ€nglig pĂ„ bĂ„de iOS och Android.

Oavsett vad anvÀndarna skickar Àr meddelanden en av de viktigaste aspekterna av Dasher.

“Det Ă€r dĂ€rför vi började överbrygga till SMS: om du inte har nĂ„gra vĂ€nner som har registrerat dig för Dasher, kan du fortfarande chatta med vĂ€nner i din adressbok, sĂ„ kopplar vi dig tvĂ„ via SMS”, sĂ€ger Boyes.

Mer om Boyes och Dasher

Boyes erfarenhet har gett honom förmÄgan att ge rÄd till andra unga entreprenörer. Han sÀger att mÀnniskor ska jaga mer Àn en affÀrsmöjlighet, skapa ett team som Àr smartare Àn de Àr och bör bygga en produkt som gör dem lyckliga.

“Designa din programvara för flexibilitet och snabb iteration”, sĂ€ger Boyes. ”Det hĂ€r kan vara svĂ„rt i apputrymmet, dĂ€r du har portvakter som inte lĂ„ter dig slĂ€ppa din app tre gĂ„nger om dagen. Men tĂ€nk pĂ„ och planera i förvĂ€g, du tackar dig sjĂ€lv senare. ”

Följ Dasher pÄ Twitter @DasherHQ.

Bildkredit: Flickr / Kristina Alexanderson