Gör det sjÀlv Àr den nya slogan för Next Wave of Tech Startups

Gör det sjÀlv Àr den nya slogan för Next Wave of Tech Startups

Teknik Àr komplicerad. Som verkligen, otroligt komplicerat. Det Àr sÄ komplicerat att jag inte ens kan formulera sprÄket för att korrekt förklara hur komplicerat det egentligen Àr. Visst, du kan ta handledning och delta i bootcamps. Men utan Är av trÀning och massor av resurser kommer du att upptÀcka att implementering av teknik som förstÀrkt verklighet, chatbots och virtuell verklighet Àr bÀst att lÀmna till den professionella, sÀrskilt nÀr du letar efter din slutresultat.

Lyckligtvis förstÄr vissa företag att du inte har tid, resurser och komplicerad kunskapsbas för att fÄ dessa saker gjort, och de har gjort det sÄ enkelt som möjligt. Med omfattande layouter och enkla steg-för-steg-sjÀlvstudier, finns det nu ett nytt mantra som gÄr igenom startvÀrlden nÀr det gÀller ny teknik: gör det sjÀlv.

Enkelt sagt Àr det inte meningsfullt att Àgna startresurser till komplicerade teknologier. Lyckligtvis har startups som listas nedan tagit pÄ sig att göra augmented reality, virtual reality och chatbots lika enkla att implementera som e-postmarknadsföringskampanjer och delning av sociala medier. Kolla in vad de hÀr företagen gör och förbÀttra ditt startup-erbjudande idag:

Augmented Reality

Augmented reality exploderade i teknologiscenen nÀr Pokémon Go blev ett kulturellt fenomen. Sedan dess har startups runt om i vÀrlden försökt att replikera framgÄngen genom att lÀgga till förstÀrkt verklighet till sina produkter. TyvÀrr Àr tekniken otroligt komplicerad och tar mycket resurser för att göra den till verklighet.

Det Àr dÀr Blippar spelar in. De har en öppen sjÀlvbetjÀningssvit som ger anvÀndarna tillgÄng till marknadens bÀsta förstÀrkta verklighet och datorvisionsfunktioner. Detta gör att utvecklare och marknadsförare utan kodningserfarenhet kan utnyttja potentialen pÄ AR-marknaden.

Virtuell verklighet

Virtuell verklighet, precis som förstÀrkt verklighet, har exploderat pÄ scenen som nÀsta stora sak inom teknikomrÄdet. FrÄn bilutstÀllningslokaler till sportarenor anvÀnds den hÀr tekniken för att skapa uppslukande upplevelser över hela vÀrlden. Men Äterigen Àr de resurser som behövs för att utveckla dessa uppslukande upplevelser alldeles för mycket för de flesta nystartade företag.

Som tur Àr, Artefakt har din rygg. De utvecklades Storyboard VR, en produkt som gör att utvecklare enkelt och snabbt kan skapa virtual reality-upplevelser för sina nystartade företag. Medan programmet inte tillÄter faktisk interaktion med innehÄllet, Àr det mer Àn imponerande att kunna prototyper bilder i en komplicerad miljö som virtuell verklighet.

Chatbots

Chatbots kan spara nystartade företag omÀtbar tid och resurser. Oavsett om du anvÀnder dem för kundservice eller e-handelsrekommendationer, erbjuder chatbots det 24/7 svarsteam du behöver som en nystartad start. Men att stÀlla in dem Àr besvÀrligt och en buggy chatbot kan göra mycket mer skada Àn nytta.

Octane AI förstÄr vÀrdet av chatbots, vilket Àr anledningen till att de har skapat en plattform som gör det möjligt för företag att stÀlla in kraftfulla chatbots pÄ Facebook Messenger pÄ bara nÄgra minuter. I stÀllet för att fÄ dessa företag att bygga en frÄn grunden ger Octane AI dem anpassningsbara plugins som lÄter dem göra vad de vill, nÀr de vill, sÄ mÄnga gÄnger de vill.

Framtiden

NÀr teknikkunskapsklyftan blir större kommer denna typ av DIY-teknikstart att bli mer och mer utbredd i ekosystem runt om i vÀrlden. Teknik Àr i sig utsatt för global integration, vilket Àr det som driver den nya typen av start. Augmented reality, virtual reality och chatbots blir bara normen nÀr de Àr lÀtta att skapa. Och med hjÀlp av dessa nystartade företag Àr vi vÀl pÄ vÀg.