Gör dig redo att sÀtta igÄng din nya Facebook Watch Show

BedrÀgerier, smarta pÄsar och festmÄnader

Idén med en show som gör det möjligt för företagare att lÀgga upp sina affÀrsidéer för att fÄ en chans att vinna den investering de behöver Àr inte ny: Vi har sett mÄnga av dem, frÄn Shark Tank till podcastshowen The Pitch. Varför? Eftersom de rockar. Jag Àr glad att kunna sÀga att genren fortsÀtter i ett helt nytt format, Facebook Watch.

Entreprenörer: redo dina platser. Facebooks förnyade intresse för video har lett till att det skapar en helt ny kanal pÄ sin enorma sociala plattform, den behöver nya shower och en Shark Tank-stil Àr den nyaste.

Hootsuite VD Ryan Holmes kommer att vara vĂ€rd för den nya Shark Tank-stilen, entreprenörsinriktade Facebook Watch-showen, med titeln ‘LOI: Live Pitch’ med hĂ€nvisning till Ryan’s ideella mentorskap, League of Innovators.

Hur du kan komma in pÄ det

CastingpremiĂ€ren startar den 5 september. Entreprenörer i Ă„ldrarna 18-25 Ă„r Ă€r inbjudna att lĂ€gga upp sina affĂ€rsidĂ©er pĂ„ Facebook Live – de har bara 200 tecken för att fĂ„nga Ryan och en kĂ€ndisgĂ€st.

Om du klarar dig genom live-pitch-sessionen kommer du att visas i ett avsnitt av Facebook Watch-showen och kommer att ha ett skott för att ta sig till den sista tÀvlingsomgÄngen. Vinnarens pris? 10 000 dollar för att fÄ sin prisbelönta företagsplan igÄng, tillsammans med mentorskap direkt frÄn Ryan sjÀlv.

SĂ„ hĂ€r förklarar Ryan det i – naturligtvis – en Facebook Live-video:

Ryans gÀstvÀrd för premiÀren den 5 september Facebook Live-session kommer att bli den bÀstsÀljande författaren, entreprenören och tidigare pro-idrottaren Lewis Howes. Börja förbereda dina platser nu. NÀsta vecka blir Shark Tank social.

LÀs mer om de senaste videonyheterna hÀr pÄ TechCo