Gör dig redo för Samsung Galaxy’s Ă€nnu en enhet i oktober!

Avatar for Amnah Fawad

Inbjudningarna Àr officiellt för distribution!

Samsung lĂ€mnade en teaser pĂ„ internet utan nĂ„gra specifika detaljer om vad den enheten mĂ„ste vara. I teasern stĂ„r ”4X fun” med Galaxy-evenemangets datum lĂ€ngst ner. Blir du redan upphetsad?

För bara en mÄnad sedan lanserade Samsung Galaxy Note 9. Företaget planerar ett evenemang i oktober och teasern berÀttar att nÄgot stort (om inte extraordinÀrt) vÀntar pÄ oss.

FrÄn början av september har det funnits mycket förvÀntningar pÄ Apples nyckel. Ser ut som Samsung har beslutat att vÀnda bordet i oktober och göra folk nyfikna pÄ sitt kommande evenemang.

LÄt oss sÀtta pÄ vÄra tÀnkande mössor ett tag och leta efter potentiella ledtrÄdar. Tja, företaget slÀppte en teaser om sin kommande hopfÀllbara telefon. Det kan vara det, nej?

Inbjudningarna skickades direkt efter tvĂ„ dagar av Apples huvudtecken. Vi kĂ€nner avskuren konkurrens. VĂ„ra fĂ„glar berĂ€ttar att inbjudan sĂ€ger ”Samsungs nyaste enhet ger fler sĂ€tt att uttrycka sig Ă€n tidigare”. Vidare sade inbjudan ocksĂ„ att evenemanget ocksĂ„ kommer att streamas live (precis som Apples den hĂ€r mĂ„nadens evenemang). SĂ„ lĂ„ngt vi fĂ„r se det bakom skĂ€rmen pĂ„ vĂ„r bekvĂ€ma soffa har vi inga problem.

Samsungs senaste not 9 kom med en rejÀl prislapp och hade inte mycket för oss att fÄ oss att gÄ för det. Och fÄ mig inte igÄng med den Bixby-knappen. I grund och botten handlade Note 9 mer om en liten liten uppgradering och hade inte en riktig uppgradering (inte att jag Àr ett fan av stora skÀrmar i telefoner men kom igen, det har bara en 0,1-tums större skÀrm Àn den tidigare).

PÄ en lÀttare ton kan vi inte vÀnta med att se vad Samsung har i beredskap för oss. Bra Àr att vi bara mÄste vÀnta till 11 oktober.