GoT-konceptkonstnärer andas liv åt Westeros genom konst!

Avatar for Amnah Fawad
World of Tech

Westeros - väggenSaknar du Game of Thrones mycket?

Till alla Game of Thrones-fans där ute, håll dig redo när Westeros snart kommer till liv.

Konceptkonstnärerna i den populära TV-serien har samlats för en utställning som säkert ger dig gåshud. Dessa konstnärer har arbetat med Westeros-utställningen under ganska lång tid för att ge fansen en upplevelse en gång i livet.
Det här är samma artister som gör att draken eldar och vildmarken bakom muren ser så verklig ut. Konstnärerna har samarbetat och gjort över 80 enorma konstverk. Utställningen planeras mycket eftertänksamt. Ett övergivet industriellt komplex väljs som plats för utställningen. Platsen kommer att delas in i rum där varje rum har skräddarsydd musik och målningar, så att besökaren känner att de reser genom dessa avlägsna länder.

Westeros Röda havetBild med tillstånd: TechSpot

Besökarna kommer ständigt att underhållas av GoT-monologer som spelar i bakgrunden och arkitekturen på platsen kommer att vara körsbäret på toppen.
Utställningen börjar den 23 januari och avslutas den 27: e nästa år, varar totalt fyra dagar. Det kommer att äga rum i Berlin, Tyskland. Och den goda nyheten är att utställningen är kostnadsfri. Vi vet vad du tänker; hur täcker de kostnaderna? För detta är en Kickstarter-kampanj redan på gång.

WesterosBild med tillstånd: TechSpot

Kickstarter-kampanjen innehåller en sammanställning av alla målningar som kommer att ställas ut till ett pris av $ 60.
Utställningen före den sista säsongens premiär låter perfekt för att hålla fansen inblandade på ett eller annat sätt. Vi har sett kaféer, restauranger och säsongsbetonade temaparker för olika TV-program tidigare. Men den här utställningen kommer att vara en av sitt slag vad gäller rekreation med GoT-tema.
Håll ögonen öppna för fler uppdateringar och låt oss veta vad du tycker i kommentarfältet nedan!

Avatar för Amnah Fawad

Amnah Fawad

Tidigare redaktör

Innehållsförfattare av yrke, men vetenskapsmannen som i hemlighet tror konspirationsteorierna om AI som tar över världen. Teknisk kunnig älskare av sci-fi-thrillers som älskar att resa.

Läsarinteraktioner