Granskning av iPhone XR; den prisvärda iPhone

Avatar for Amnah Fawad

För alla budgetkrasade killar där ute är den ultimata budgeten iPhone ute nu.

Apple har fått oss alla att vänta på årets mest efterlängtade iPhone som lovade att vara billig. IPhone går under namnet iPhone XR (vi hade rätt i namnet, eller hur?). iPhone XR finns i en mängd olika färger; svart, blå, korall, gul, vit och projektröd. Medan andra färger är lika vackra, finns det något med koraller, nej? Förmodligen, för det har aldrig introducerats i en telefon förut.

Nyckelfunktioner

Låt oss se vad den här har i beredskap för oss!

Visa

iPhone XR har en 6,1-tums avancerad LCD-skärm som inte är så livlig som andra. Detta är den största LCD-skärmen som Apple har utrustat någon av sin iPhone med. iPhone XR har flytande näthinna. Den har en spännande bakgrund som gör att skärmen kan sträcka sig i hörnen (tänk dig att titta på en HD-video på den).

Dessutom är telefonen tillverkad av rymdkvalitet aluminium och ett extremt slitstarkt glas. För en färgrik skärm har iPhone en färgprocess med sju lager som ger dig en exceptionell upplevelse.
iPhone XR

Läs också: iPhone XS och XS Max djupgående granskning

Kamera

Eftersom det är en budgettelefon förväntas den inte vara lika välutrustad som andra telefoner. Den har en 7-megapixel selfie-kamera med f / 2.2-bländare och en 12-megapixel bakre kamera.
iPhone XR-kameror
Den har en enda kameramodul som fortfarande kan göra porträttläget. Dessutom är kameran utrustad med en innovativ sensor som i kombination med ISP och Neural Engine tar riktigt bra bilder. Till vår förvåning har kameran djupkontroll som låter dig justera skärpedjupet efter att du har tagit ett foto.

Tillägg

Telefonen har FaceID men inte 3D-touch. Det har också skåran längst upp på framsidan. Dessutom har IP67 skydd mot damm och vatten.
Dessutom är inte bara iPhone XR billigare än iPhone 8 utan har också en och en halv timmes förlängd batteritid. Jämfört med iPhone 8 rekommenderar vi att du provar den här.

Mer på: Straight out of Apples senaste evenemang

Specifikationer

6,1-tums LCD-skärm FaceID A12 Bionic-chip IP67 vattenmotstånd Trådlös laddning Smart HDR Djupkontroll Stänk-, vatten- och dammbeständig 4K-videoinspelning vid 24 fps, 30 fps eller 60 fps

Tekniska specifikationer för iPhone XR

Pris och släpp

Telefonen kommer i tre lagringsalternativ; 64 GB, 128 GB och 256 GB. Priset börjar på $ 749. Telefonen är klar för beställning den 19 oktober.

Vad säger vi

Sammantaget ser iPhone XR bra ut. Så länge de övergripande funktionerna berörs erbjuder telefonen en bra summa med tanke på den prislapp den kommer med.
Håll koll på mer!