Granskning av WiFi-kartor; glöm ingen WiFi-zon

Avatar for Amnah Fawad

WiFi Map är en karta som täcker alla platser som har gratis WiFi runt om i världen.

Har du n√•gonsin undrat hur l√§ttare livet skulle vara n√§r du i st√§llet f√∂r att str√∂va efter dina favorit tre ord, “√∂ppen WiFi tillg√§nglig” (eller √§r de inte?), Visste var du skulle hitta gratis WiFi?

Ja, WiFi Map är en app som bokstavligen ger dig en karta över gratis WiFis medan du pendlar. Om du är på semester och känner för att visa upp din solbränna för dina Instagram-följare direkt kan WiFi Map träna en gratis WiFi att ansluta till.

Tänker du vad jag tänker? Hur gör det, eller hur?

Det grundläggande

Här är fångsten; om en medlem av appgemenskapen lägger till en gratis WiFi när du besöker en viss plats och du råkar besöka den efteråt, kommer du att kunna veta om det utan att ens behöva internet i första hand. För WiFi-hotspots som behöver ett lösenord får du en med de andra detaljerna för WiFi. Genom detta kan miljontals WiFis läggas till i appen som senare kan användas av medlemmarna i appgemenskapen utan grind. Under årtusenden, en gemenskap som använder WiFi tillsammans, stannar tillsammans, nej?

Medlemmarna får till och med friheten att dela appen med sina vänner för snabbare åtkomst. För resenärer (vilket annat exempel förväntar du dig av en resentusiast) är det en välsignelse att få gratis WiFi eftersom datakostnaderna kan bli rejäl på fickan. Med gratis WiFi kan du spara pengar. Så länge du är i landet som den här appen tillhandahåller sina tjänster i, behöver du inte bry dig om dess täckning.

WiFi-karta

Dessutom är det bästa att du till och med kan spara kartorna offline. Det finns också en mycket interaktiv innehållssektion där du till och med kan låta de andra veta hur bra / dåligt WiFi fungerar.

Gränssnittet är användarvänligt vilket är ett stort plus. Appen är väldigt enkel att använda och när du öppnar den vet du vad du ska göra. Och utseendemässigt ser appen bra ut; Den enkla och ändå sociala nätverksliknande designen gör det mer praktiskt.

Den täcker alla heta favoritstäder i Asien, Afrika, Amerika, Australien, Europa och Mellanöstern. Ja, det täcker i princip alla dina resmål och metropol (listan över länder där den tillhandahåller sina tjänster är utmattande).

Dessutom är en annan intressant sak med appen att den till och med kan göra ett nätverkshastighetstest åt dig. Detta sparar mycket tid på att behöva vänta på att en video laddas eller att en bild laddas upp när anslutningen inte ens är värt det. Liksom andra appar har den här också annonser men du kan stänga av dem permanent genom att byta till dess Pro-version (betalt, uppenbarligen) eller tjäna 2000 poäng. Användarna tjänar poäng på grundval av sin aktivitet i appen.

Allt är lika enkelt som vi skildrar det, ta vårt ord för det.

Vad den erbjuder:

100 miljoner gratis WiFis (otaliga tillgängliga hotspots) Interaktivt med lösenord och kommentarer (listvy av lösenord tillsammans med nätverket) En komplett social gemenskap (att använda och lägga till WiFi-anslutning är en bit av kakan) Erbjuder gratis offline-städer över hela världen

WiFi-karta

Vad tycker vi?

En app som ger dig en karta över gratis WiFis och fungerar offline för en massa funktioner, vad är du i ett århundrade gammal för att inte ha den?

På ett seriöst sätt, vi älskade appen och dess interaktiva funktioner är körsbäret på toppen. Dess offlinefunktioner låter dig använda åtkomst utan att behöva oroa dig för internet. Vidare rymmer nätverket av dess täckning nästan alla vanliga och mest besökta platser runt om i världen.

Denna app kan allvarligt höja ditt sociala nätverksspel medan du pendlar. Det är definitivt en 10/10 från oss. Den här borde vara en av dina måste-appar nästa gång du reser till ett annat land eller en stad.

Tills vi tr√§ffas p√• WiFi-kartan! ūüėČ