HĂ€nvisningar till BlackBerry ‘Adula’ smartphone upptĂ€ckt i DTEK-appen

HÀnvisningar till BlackBerry 'Adula' smartphone upptÀckt i DTEK-appen

“BlackBerry-licensinnehavaren Adula Ă€r baserad i Adula, Maharashtra, vilket antyder att handenheten kan vara under utveckling i Indien”

En ny BlackBerry-smartphone har dykt upp pĂ„ företagets DTEK-sĂ€kerhetsapplikation. Kodenamnet för den nya smarttelefonen Ă€r ‘Adula’ och den har modellnumret BBI100. Förutom modellnumret och kodnamnet finns det inte mycket information att hĂ€mta om den hĂ€r enheten för tillfĂ€llet.

Flera företag tillverkar BlackBerry-mÀrkta telefoner, inklusive TCL, Optiemus och BB Merah Putih. SÄ den hÀr kommande enheten, som sÄgs av CrackBerry, kan tillverkas och sÀljas av nÄgon av dem. Det kan eventuellt komma frÄn Optiemus, företaget som lanserade Evolve och Evolve X-enheterna i Indien. För övrigt Àr Optiemus baserat i Adula, Maharashtra.

blackberry-logo-svart

En medlem frĂ„n CrackBerry forum sa att den hĂ€r enheten kan vara Aurora 2, den lĂ€nge ryktade Blackberry-smarttelefonen. Aurora 2 kan ha en “speciell BBM Emtek” och “förinstallerad uppblĂ„sningsvara inklusive tillvalspaket i appen”, spekuleras det.

BlackBerry Adula, om den verkligen lanseras, skulle vara den första smarttelefonen som slÀpptes av företaget pÄ flera mÄnader, eftersom ingen BlackBerry-telefon har slÀppts sedan Key 2 LE för fem mÄnader sedan. Key 2 LE Àr den billigare versionen av BlackBerry Key 2 och har en 4,5-tums skÀrm med en upplösning pÄ 1 620 x 1 080 pixlar och drivs av Snapdragon 636 SoC.