HÀr Àr all ny Surface-maskinvara som Microsoft presenterade i eftermiddag

Denna Surface Pro 6-lÀcka kommer förmodligen inte att vÀcka fans av Microsofts hÄrdvara

Med ursÀkter till de av er som inte uppskattar ordlekar, kom mÄnga Microsoft-produktnyheter fram i eftermiddags, sÄ lÄt oss utan vidare gÄ in och titta pÄ produktmeddelandena. Dessa inkluderar Surface Pro 6 och Surface Laptop 2, tillsammans med Surface Studio 2 och den överraskande avslöjandet av Surface-hörlurarna.

Vi har inga utgivningsdatum för de tvÄ sista, men Surface Pro 6 och Surface Laptop 2 Àr tillgÀngliga för förbestÀllning nu och kommer att sÀljas den 16 oktober. BÄde Surface Pro 6 och Surface Laptop 2 börjar pÄ 899 $. Tillsammans med allt detta, under tiden, Àven vid eftermiddagens evenemang i New York City, delade Microsoft information om en ny prenumerationstjÀnst för Àgare av Surface-produkter som heter Surface All Access. Det ger dig tillgÄng till en digital buffé med Microsoft-appar och -tjÀnster och kostar $ 24,99 per mÄnad.

Totalt visade Microsoft upp fyra nya Surface-produkter. LĂ„t oss springa igenom dem:

Surface Pro 6

Per GrĂ€nsen, Microsoft har lagt till Intels Ă„ttonde generationens processor och en ny matt svart yta i Surface Pro 6. Dessutom sĂ€ger Microsofts Surface-chef, Panos Panay, att företaget har reviderat insidan av Surface Pro 6 sĂ„ att det har förbĂ€ttrat kylningen. Det betyder att Surface Pro 6 nu stöder fyrkĂ€rniga processorer, och Microsoft hĂ€vdar att den kommer att vara 67 procent snabbare Ă€n den tidigare modellen. ”

Rapporten fortsÀtter med att notera att en ny intern design borde förbÀttra batteriets livslÀngd, och Microsoft sÀger att den ska hÄlla i nÀstan 14 timmar. Sammantaget vÀger den 1,7 pund, har den vÀlbekanta 12,3-tumsskÀrmen och upp till 16 GB RAM. Det finns inte heller nÄgra USB-C-portar, sÄ samma anslutning som den nuvarande modellen.

Surface Laptop 2

Denna uppdatering till Surface-bĂ€rbara datorn riktar sig under tiden till studenter och mer avslappnade anvĂ€ndare. Återigen frĂ„n GrĂ€nsen, Ӂrets uppdatering verkar nĂ€stan helt vara en speciell uppdatering. Medan Microsoft inte har avslöjat fullstĂ€ndiga detaljer för den bĂ€rbara datorn, verkar hĂ„rdvaran vara identisk, ner till hamnsituationen – vilket innebĂ€r ytterligare ett Ă„r utan USB-C. Den bĂ€rbara datorn har fortfarande en 13,5-tumsskĂ€rm, och Microsoft uppskattar fortfarande 14,5 timmars batteritid för direktuppspelning av video. Det hĂ€vdar dock att det Ă€r tystare att skriva pĂ„ den hĂ€r versionen. ”

Denna modell Àr uppenbarligen 85 procent snabbare Àn förra generationens och sportar vad Microsoft kallar den tunnaste LCD-skÀrmen som nÄgonsin anvÀnts pÄ en bÀrbar bÀrbar dator.

Surface Studio 2

Detaljerna vi har om Surface Studio 2 inkluderar dess anvĂ€ndning av samma storlek pĂ„ skĂ€rmen (28 tum) som originalet. Displayen, som drivs av 13,5 miljoner pixlar, Ă€r dock nĂ€stan 40 procent ljusare, dock med mer kontrast. Ett nytt Nvidia-chip baserat pĂ„ Pascal-arkitekturen innebĂ€r mer grafikeffekt, och det stöder mer Ă€n 4000 graders tryckkĂ€nslighet frĂ„n Surface Pen, förutom Surface Pen’s lutningsfunktion. Du fĂ„r ocksĂ„ en 2 terabyte solid state-enhet.

Microsoft skulle bara antyda att Surface Studio 2 kommer snart tillsammans med de nya Surface-hörlurarna. Talar om vilka 


Ytthörlurar

BildkÀlla: Microsoft

Vi förvĂ€ntade oss inte de $ 350 hörlurarna som Microsoft meddelade, som Ă€r över-örat, trĂ„dlösa och kommer med “Hey Cortana support.” Du kan ladda dem via USB-C och medan de bara Ă€r USA för tillfĂ€llet skickas de senare i Ă„r, sĂ€ger Microsoft.

FrĂ„n ett företagsblogginlĂ€gg: ”Microsofts första premium- och smarta hörlurarupplevelse erbjuder de attribut som du har förvĂ€ntat dig av Surface: premiumdesign, experthantverk och integration med de tjĂ€nster och upplevelser du Ă€lskar. Surface-hörlurar erbjuder ett smartare sĂ€tt att lyssna, med spektakulĂ€rt rikt ljud och handsfree-samtal. Surface-hörlurar gör det enkelt att blockera vĂ€rlden för att fĂ„ mer gjort med justerbar brusreducering, sĂ„ att du kan fokusera pĂ„ din uppgift eller bara koppla av med din favoritmusik.

”Med automatisk paus och uppspelning kommer de till och med att pausa filmen eller videon du tittar pĂ„ nĂ€r du tar bort dem frĂ„n öronen. Cortana, en handsfree digital assistent, Ă€r inbyggd för att erbjuda dig proaktiv vĂ€gledning, lĂ€sa e-post eller starta ditt konferenssamtal. ”