HÀr Àr de 10 bÀsta teknikföretagen att arbeta pÄ under 2019, enligt LinkedIn

Likedin list of top companies 2019

“Listan har sammanstĂ€llts av Linkedin, baserat pĂ„ företagets intresse, engagemang med anstĂ€llda, jobbefterfrĂ„gan och kvarhĂ„llande av anstĂ€llda”

Inte bara för spelekonomi har Walmart-stödda Flipkart blivit det bĂ€sta företaget att arbeta för 2019. E-handelsplattformen har rankats pĂ„ topp i Linkedins lista över ‘Toppföretag dĂ€r Indien vill arbeta nu’, följt av Amazon , OYO, Paytm och andra. Listan frĂ„n den affĂ€rs- och sysselsĂ€ttningsorienterade tjĂ€nsten avslöjar de företag som vĂ€cker mest uppmĂ€rksamhet frĂ„n arbetssökande. Det samlas pĂ„ grundval av fyra huvudpelare: intresse för företaget, engagemang med de anstĂ€llda, efterfrĂ„gan pĂ„ jobb och kvarhĂ„llande av anstĂ€llda. I synnerhet har listan 25 företag, varav inte mindre Ă€n 12 Ă€r Internet-, IT- och ITeS-företag.

Likedin-lista över de bÀsta företagen 2019

HÀr Àr listan över de bÀsta teknologiföretagen att jobba med 2019

BlÀdderblock

Den indiska e-handelsplattformen Flipkart, som ocksÄ har Myntra, Jabong och PhonePe under sitt paraply, har rankats först pÄ listan. Företaget anstÀller flest anstÀllda och flera av dem blev miljonÀrer efter att Walmart förvÀrvade det förra Äret för 16 miljarder dollar.

blÀdderblock-stock-image

Amazon

NÀsta upp pÄ listan Àr Flipkarts Àrkerival Amazon. Företaget hade mer Àn 1 950 arbetstillfÀllen i Indien den 2 april, det högsta i Aisa-Stillahavsregionen och det sprider ocksÄ sina vingar i offlinevÀrlden genom att förvÀrva andelar i detaljhandelskedjor och sÀtta upp kiosker i gallerior.

OYO

OYO, ett av de största gÀstfrihetsföretagen i Indien, har rankats som tredje pÄ listan. Företaget har hela 450 000 exklusiva rum och syftar till att köra över Marriott som vÀrldens största hotellkedja Är 2023. Dessutom blev OYO nyligen flush med pengar frÄn en miljard dollar insamlingsrunda och satsar pÄ matteknik, evenemangshantering och co -arbete genom att skaffa nystartade företag.

One97 kommunikation

One97 Àr moderbolaget för Paytm. Företaget har flest nya anstÀllningar och har nyligen avskaffat konceptet arbetsutnÀmningar: anstÀllda kan ha improviserade möten och uppta tillgÀngliga rum utan att blockera kalendrar.

Uber

Hyttaggregat Uber har klockat mest körstrÀcka i Indien, efter USA och Brasilien. Det fördubblar antalet anstÀllda inom teknik och teknik i Bengaluru och Hyderabad.

Swiggy

Swiggy startade sin verksamhet i landet redan 2014. Inom fem Är har företaget positionerat sig som Indiens ledande matbestÀllningsplattform. Förra Äret steg vÀrderingen nÀstan fem gÄnger frÄn 700 miljoner dollar i februari till 3,3 miljarder dollar i december. Swiggy har ocksÄ startat butik i 75 stÀder.

snurrig

Tata konsulttjÀnster

Tata Consultancy Services (TCS) – ett dotterbolag till det multinationella konglomeratet Tata Group – Ă€r landets största företag inom IT-service, konsultation och affĂ€rslösningar. Företaget gjorde ett nettotillskott pĂ„ nĂ€stan 27000 anstĂ€llda förra Ă„ret, en ökning fyra gĂ„nger frĂ„n 7000 Ă„r 2017.

Zomato

Zomato Ă€r den andra Indien-födda mataggregat som hittar en plats i denna lista. Den Gurgaon-baserade livsmedelstekniken pĂ„stĂ„r sig ha 21 miljoner mĂ„natliga bestĂ€llningar i Indien, upp frĂ„n 3,5 miljoner i början av 2018. Företaget har för nĂ€rvarande ett team pĂ„ mer Ă€n 5 000 sĂ„ kallade “Zomans”.

Alfabet

Moderbolaget till teknikjÀtten Google, YouTube och andra, Alfabetet ligger pÄ nionde plats i LinkedIn bÀsta företag att arbeta 2019. Indien stÄr nu för Googles största team utanför USA.

google_logo

Adobe

Programvaruföretaget Adobe har ocksÄ fÄtt de flesta nyanstÀllningar. Företaget ger ocksÄ sina anstÀllda frihet att avsÀtta upp till 25 procent av sina löner för att köpa sina aktier till ett rabatterat pris var sjÀtte mÄnad.

Bortsett frÄn dessa inkluderar listan varumÀrken som IBM, Freshwork, Accenture, Ola, Oracle och Qualcomm.