HÀr Àr de mest googlade frÄgorna i varje stat runt jultid

HÀr Àr de mest googlade frÄgorna i varje stat runt jultid

Julhelgen Ă€r en tid med gĂ„vautdelning, familjesammankomster och sĂ„ngsĂ„nger. Vi fĂ„r ledighet frĂ„n jobbet, vi fĂ„r spendera tid med de vi Ă€lskar, sĂ„ det Ă€r inte konstigt att den hĂ€r tiden pĂ„ Ă„ret tenderar att ta fram det bĂ€sta bland mĂ€nniskor – liksom att uppmuntra mĂ€nniskor att stĂ€lla nĂ„gra ganska ovanliga frĂ„gor via en Google-sökning. Det Ă€r enligt en ny stat-för-stat-sammanstĂ€llning av vad de bĂ€sta Google-sökningarna Ă€r runt om i landet under semestern, en sammanstĂ€llning av teamet pĂ„ SatelliteInternet.com.

Resultaten, det Ă€r tillrĂ€ckligt att sĂ€ga, Ă€r intressanta – och kan överraska dig. Till exempel Ă€r den bĂ€sta jultomten pĂ„ Google-sökningen i Lone Star State “Är Grinch verklig?” (Texas, ni okej?) Över i Kalifornien Ă€r det “Är Starbucks öppet pĂ„ jul?” I Florida Ă€r det helt enkelt: “Amazon.com.” Det finns massor av familjevĂ€nliga sökningar i mitten av landet, med sökningar om allt frĂ„n julbelysning till “Familjeaktiviteter.”

Saker börjar bli konstigare nĂ€r du rör dig vĂ€sterut. Som i Wyoming, dĂ€r den bĂ€sta jultomten pĂ„ Google-sökning Ă€r “Kardashian Christmas card.” HĂ€r Ă€r en lĂ€nk till hela rapporten.

Bland nĂ„gra av de andra intressanta fynden: “Tinder” Ă€r populĂ€rt runt om i USA pĂ„ jul och Ă€r till och med den bĂ€sta sökfrĂ„gan pĂ„ Rhode Island. Den mest populĂ€ra frĂ„gan över hela USA pĂ„ juldagen Ă€r ocksĂ„ “Amazon.com.” I Ohio Ă€r den mest efterfrĂ„gade frĂ„gan “Var man kan köpa kol.”

Teamet pÄ SatelliteInternet.com sa att de tog Google Trends-data och granskade de bÀsta sökningarna pÄ julen 2017 och dök in i resultaten stat för stat för att producera en lista över varje stats mest googlade julrelaterade term. Du kan se resultaten i bilden ovan.

Vi hoppas verkligen att alla har en lycklig semester, en fantastisk jul – och till er i Virginia hoppas vi att ni lyckas i ert Google-försök att ta reda pĂ„ hur lĂ„ng tid det tar att steka en kyckling.