HÀr Àr din första titt pÄ Realmes 64MP fyrkamera-telefon

HÀr Àr din första titt pÄ Realmes 64MP fyrkamera-telefon

”Realmes första smarttelefon med 64 megapixlar kommer att lanseras nĂ„gon gĂ„ng under andra halvĂ„ret”

Just igÄr tillkÀnnagav Realme-vd Madhav Sheth att varumÀrket kommer att lansera sin första 64MP-kamera-toting smartphone inom en snar framtid. Företagets Indien-chef delade ocksÄ ett foto som tagits av enheten, vilket avslöjade att den namngivna handenheten kommer att erbjuda fyra primÀra kameror pÄ baksidan. Nu har Realme China lagt upp den första bilden av den kommande 64MP-kamerans smartphone pÄ sin Weibo handtag, vilket har avslöjat nÄgra detaljer angÄende kameredesignen.

Realme 64MP kamera

Bilden som delas av Realme visar att enheten kommer att ha en vertikalt staplad fyrkamerainstÀllning pÄ baksidan. Till höger om kamerainstÀllningen har du en LED-blixt. TyvÀrr har bilden inte avslöjat nÄgot om andra designdetaljer för enheten. Handenheten verkar dock ha ett glas pÄ baksidan.

Realme har ocksÄ bekrÀftat att den kommande handenheten kommer att anvÀnda Samsungs Bright GW1 64-megapixelsensor, som den sydkoreanska teknikjÀtten introducerade förra mÄnaden. Telefonen har en 1 / 1,72-tums huvudsensor, som spioneras för att erbjuda foton av bÀttre kvalitet i svagt ljus. Den hÀr sensorn har pixel-sammanslagande Tetracell-teknik och remosaikalgoritm, som kan producera 16-megapixelbilder i svagt ljus och 64-megapixelfoton i ljusare instÀllningar.

Realme 64MP kameratelefons zoomfunktionRealme retade zoomfunktionen pÄ sin 64MP kameratelefon i Weibo-inlÀgget

Speciellt den nya Bright GW1-sensorn fÄr ocksÄ Samsungs högpresterande autofokusteknik för fasdetektering som kallas Super PD. Den hÀr sensorn kan producera realtids HDR pÄ upp till 100 decibel och FHD-videoinspelningar med 480 bilder per sekund. Kameran har ocksÄ Dual Conversion Gain som kan omvandla det mottagna ljuset till en elektronisk signal beroende pÄ tillgÀngligt ljus i omgivningen.

Realme har Ànnu inte angett det exakta lanseringsdatumet för sin första smarttelefon med 64 megapixlar för nÀrvarande. Vi vet dock att handenheten kommer fram nÄgon gÄng under andra halvÄret. Bortsett frÄn Realme arbetar Samsung och Xiaomi enligt uppgift ocksÄ pÄ sina första smartphones med 64-megapixelkameror.