HÀr Àr en titt pÄ Intels prototyp Honeycomb Glacier laptop med dubbla skÀrmar

HÀr Àr en titt pÄ Intels prototyp Honeycomb Glacier laptop med dubbla skÀrmar

“Honeycomb-glaciĂ€ren framstĂ€lls som en gaming-bĂ€rbar dator och har en nĂ„got okonventionell design”

I Ă„r har vi sett ett antal bĂ€rbara datortillverkare som ASUS och HP hoppa pĂ„ dubbelskĂ€rmsdesign, men de jĂ€mför inte med Intels Honeycomb Glacier-prototyp “gaming” -bĂ€rbar dator. Det Ă€r en prototyp med dubbla skĂ€rmar frĂ„n mĂ€rket, med en ganska okonventionell design. Maskinen har dubbla gĂ„ngjĂ€rn som hĂ„ller 15,6-tums 1080p-primĂ€rpanelen och en 12,3-tums 1920 x 720p sekundĂ€r skĂ€rm tillsammans och lĂ„ter dig justera dem till valfri vinkel.

Intel Honeycomb GlacierKredit: The Verge

Som rapporterats av GrÀnsen, Intel Honeycomb Glacier skÀrm stannar upp till valfri vinkel tack vare en mekanisk envÀgs rullkoppling nÀr du lyfter den. För att fÀlla ner skÀrmen mÄste du trycka pÄ en liten svart knapp pÄ vÀnster sida för att koppla ur kopplingen. Mekanismen lÀmnar tillrÀckligt med utrymme för Intel under gÄngjÀrnet för att passa en specialbyggd kylmekanism för att kyla upp till 195 W av komponenter med en enda flÀkt och extra luft över det speciellt formade och utformade moderkortet.

Intel Honeycomb Glacier_1Kredit: The Verge

Intel anvÀnder 45-watt 8-kÀrnig Intel CPU och NVIDIA GeForce 1060-grafik, som har en respekterad överklockad hastighet pÄ 60W och 95W pÄ prototypen. PrototypbÀrbara datorn Àr ocksÄ utrustad med Tobii ögonspÄrningskamera som lÄter dig vÀxla mellan skÀrmarna med bara en blick. Du behöver inte klicka / knacka pÄ nÄgon skÀrm för att fÄ den att fokusera. Tobii-ögonspÄrningsfunktionen sÀgs ocksÄ spara laptopens batteri genom att automatiskt stÀnga av sekundÀrskÀrmen medan du arbetar pÄ primÀr, och vice versa.

Även om det inte Ă€r klart Ă€nnu nĂ€r vi kommer att se den första omgĂ„ngen av Honeycomb Glacier-bĂ€rbara datorer, har Intel medgett pĂ„ rekord att ASUS ZenBook Pro Duo var inspirerad av sin prototypdesign.

[Previous Story]Samsung Galaxy Note 10 bakre kamera kanske inte placeras i mitten

[Next Story]YouTube Music Premium och YouTube Premium studentplaner lanserades i Indien, priset börjar pÄ Rs 59