Här är en trailer för den nya Harry Potter-filmen

Här är en trailer för den nya Harry Potter-filmen

Det är svårt att hålla jämna steg med kulturell relevans ibland. Här på Tech.Co har en av mina kollegor ännu inte ens läst Harry Potter serier, medan jag själv inte har utbildat mig själv på gång Stjärnornas krig universum. Det är bra: att vara oupphörligt finjusterad till vad folket är intresserad av är mycket svårt. Om du emellertid är uppdaterad med vad barnen idag pratar om, borde du veta det trailern för det nya Harry Potter film, Fantastiska djur och var man kan hitta dem, är ute!

Riktad som en prequel till Harry Potter franchise, Fantastiska odjur har Oscar-vinnaren Eddie Redmayne som Newt Scamander, författaren till den populära trollkarlsboken Fantastiska odjur. I trailern ser vi Scamander i New York runt 1920-talet, och vi får en titt in i den magiska världen i Amerika.

Filmen kommer inte ut förrän julen nästa år, men när jag tittar på trailern har jag redan nostalgi (kom ihåg att vänta i väntan varje jul för nästa jul Harry Potter film?). Manuset för Fantastiska odjur skrevs av JK Rowling, så det måste vara bra.

Tyckte du att den här artikeln var till hjälp? Klicka på en av följande knappar

Ja Nej

Vi är så glada att du gillade! Få mer levererad till din inkorg precis som den.

Vi beklagar att den här artikeln inte hjälpte dig idag – vi välkomnar feedback, så om du tycker att vi kan förbättra vårt innehåll kan du skicka ett e-postmeddelande till [email protected]

Ronald Barba var tidigare chefredaktör för Tech.Co. Hans främsta berättelseintressen inkluderar branschtrender, konsumentinriktade appar / produkter, startstilen, affärsetik, mångfald inom teknik och vad-det-är-det-bullsh * t-saker. Förutom att skriva om startups och entreprenörskap är Ronald intresserad av ‘Doctor Who’, Murakami, ‘The Mindy Project’ och stekt kyckling. Han är för närvarande baserad i New York eftersom han felaktigt studerade filosofi på college och nu är en “författare”. Tweet @RonaldPBarba.