HÀr Àr hur Galaxy Note 9 kan se ut om den stjÀl iPhone X-hacket som alla andra Android-telefoner

Enorm lÀcka avslöjar Samsungs fÀrdplan för Galaxy S10 och den hopfÀllbara Galaxy X

Det ser ut som att 2018 kommer att gĂ„ ner nĂ€r Android-telefontillverkarna fattade ett gemensamt beslut för att undvika den tidskrĂ€vande övningen med att designa sina egna smartphones. NĂ€r allt kommer omkring, varför bry sig om att dumpa all den tid och pengar som krĂ€vs för att komma med dina egna mönster nĂ€r du bara kan stjĂ€la Apples mönster? FrĂ„n smĂ„, icke-namngivna smarttelefontillverkare baserade i Kina till nĂ„gra av de största varumĂ€rkena i vĂ€rlden som LG och Huawei, det verkar som om alla hoppar ombord pĂ„ hacket i Ă„r – kolla in den hĂ€r otroliga bilden, som visar 20 olika Android-telefoner i en bild som stjĂ€l Apples design frĂ„n iPhone X. Det Ă€r verkligen en syn att se.

Vi nÀmnde att stora och smÄ företag kommer in i ÄtgÀrden nÀr det gÀller att kopiera Apples hack frÄn iPhone X. Men det finns ett stort varumÀrke som saknas frÄn listan, och det kan vara den mest utsökta ironin vi nÄgonsin har sett. Samsung, företaget som steg till toppen av smarttelefonbranschen genom att kopiera Apples iPhone-pixel för pixel, har hittills varit det enda stora varumÀrket som hÄller sig borta frÄn hacket. Men tÀnk om Samsung bestÀmde sig för det hitta inspiration i Apples iPhone X-design som alla andra Android-telefontillverkare dÀr ute? Vad hÀnder om den kommande Galaxy Note 9 hade ett hack?

Ett e-postmeddelande frÄn en BGR-lÀsare riktar vÄr uppmÀrksamhet mot Galaxy Note 9-konceptet som skapats av en blogg som heter Rikta in YouTube. I stÀllet för att basera renderingarna pÄ faktiska Galaxy Note 9-rykten, beslutade bloggen att skapa en Note 9 som lÄnar den hackade skÀrmdesignen Apple som populariserats med sin iPhone X.

Nu, innan vi visar dig renderingen, Àr det viktigt att notera att det hÀr absolut inte Àr vad Samsungs kommande Galaxy Note 9 kommer att se ut. Vi Àr inte 100% sÀkra pÄ det, vi Àr 1000% sÀkra pÄ det. Flera oberoende rapporter och vÄra egna betrodda kÀllor sÀger att Ärets Galaxy Note 9 kommer att se ut nÀstan exakt som förra Ärets Galaxy Note 8. Det hÀr Àr inte precis en överraskning, eftersom nya Galaxy S9 och Galaxy S9 + ser ut som förra Ärets Galaxy S8 och S8 +.

Med det ur vÀgen, lÄt oss ta en titt pÄ det hackade Galaxy Note 9-konceptet:

PÄ den positiva sidan skulle en sÄdan design tillÄta Samsung att dramatiskt minska storleken pÄ ramarna ovanför och under dess underbara Super AMOLED Infinity-skÀrm. Mer skÀrm och mindre ram innebÀr en mer uppslukande upplevelse. SkÄran pÄ den hÀr designen Àr dock inte realistisk. Det mÄste vara lite större för att rymma öronhögtalaren, den framÄtvÀnda kameran och alla sensorer som Samsung behöver pÄ framsidan av sina telefoner.

Ryktet om att Samsung faktiskt kan dra av en fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen pÄ Galaxy Note 9 kommer fortfarande inte att försvinna. I dessa Ätergivningar bestÀmde skaparna att förestÀlla sig hur Samsung kan visa anvÀndarna var de ska placera fingrarna pÄ en telefon med en fingeravtryckssensor som Àr integrerad i skÀrmen.

Runt baksidan Àr kamerans design lÄngt ifrÄn. Samsung kommer sannolikt att anvÀnda en layout som liknar Galaxy S9, oavsett om Galaxy Note 9 har en fingeravtrycksscanner pÄ skÀrmen eller en scanner pÄ baksidan av telefonen.

Om Samsung förblir trogen, kommer Galaxy Note 9 att presenteras i slutet av augusti. Vissa rykten sÀger att företaget försöker sitt bÀsta för att lansera telefonen före schemat men i ett försök att kompensera för lÀgre Àn förvÀntat försÀljning av Galaxy S9 och för att fÄ ett hopp pÄ Apples nÀsta generations iPhone-sortiment. Om sÄ verkligen Àr fallet kan vi se att Samsung tar bort omslaget frÄn sin efterlÀngtade Galaxy Note 9 sÄ snart som i juli.