HÀr Àr vÄr bÀsta titt pÄ en iPhone X-klon som du förmodligen inte kommer att köpa

Apple lanserar reparationsprogram för iPhone X-enheter med felaktiga skÀrmar

Android-fans kommer att ha svÄrt att vÀlja sin iPhone X-klon i Är, med tanke pÄ att det finns sÄ mÄnga av dem. Och de kommer inte bara frÄn obskyra företag i Kina som vill tjÀna pengar snabbt genom att kopiera den senaste iPhone-designen som Apple just slÀppt.

Alla populÀra företag gör det ocksÄ, inklusive Huawei, Asus, OnePlus och LG. Dagens nya lÀcka visar oss exakt hur LGs version kommer att se ut. Det Àr LG G7 ThinQ som vÀldigt fÄ av er kommer att stÀlla upp för att köpa.

Efter att ha publicerat en pressÄtergivning av LG G7 ThinQ för nÄgra dagar sedan, Àr Evan Blass tillbaka med en Ànnu snyggare officiell rendering som tydligen har lÀckt ut. HÀr Àr hur LGs iPhone X kommer att se ut:

Vi har den nu kÀnda iPhone X-klondesignen som vi alla förvÀntar oss av Android-smarttelefontillverkare i Är, inklusive en helskÀrms framsida som har ett skÄr i toppen och en haka lÀngst ner. SmÄ ramar flankerar skÀrmen, Àven om de verkar vara mycket tunnare Àn den översta.

Andra anmÀrkningsvÀrda funktioner inkluderar en kamera med dubbla linser pÄ baksidan i ett centralt lÀge, komplett med sin lilla kamerabump. Under kameran finns fingeravtryckssensorn samt telefonens officiella namn.

PÄ botten har vi högtalaren, USB-C-porten, 3,5 mm hörlursuttaget och den hemska antenndesignen. JÀmför det bara med de bÀsta antennerna sÄ fÄr du se vad jag menar.

Det sista kÀnnetecknet för LG G7 ThinQ Àr en extra knapp som förmodligen kommer att aktivera LGs assistent. Eller Googles.

LGs G6 var inte den enorma framgÄng som den kunde ha varit, och det Àr troligt att G7 ThinQ inte kommer att göra underverk för företaget heller.