HÀr Àr vÄr första titt pÄ Moto G7 inför sin debut i början av nÀsta Är

Moto G7 leaks

Tack vare nĂ„gra lĂ€ckta utgivningar idag fĂ„r vi en första titt pĂ„ vad Motorola har i beredskap för nĂ€sta tillskott till sin smartphone G-serie – Moto G7, som kommer att debutera tillsammans med en större “Plus” -modell i början av nĂ€sta Ă„r .

Ett partnerskap mellan MySmartPrice och @OnLeaks har producerat nĂ„gra lĂ€ckta bilder som visar upp bland annat ett vattendroppskĂ„r pĂ„ toppen av telefonen – en uppenbar skillnad mellan den och den tidigare G6. “Eftersom Moto G7 kommer att bli en budgetsmartphone,” MySmartPrice fortsĂ€tter och noterar, “det har fortfarande en betydande haka i botten, med Motorola-mĂ€rket pĂ„ det. PĂ„ baksidan verkar Moto G7 ha ett 3D-böjt glas bak som liknar det som ses pĂ„ Moto X4. Vi ser ocksĂ„ tvĂ„ kamerasensorer och en dubbel-LED-blixt inuti den cirkulĂ€ra modulen pĂ„ baksidan.

”Under den cirkulĂ€ra modulen finns en fingeravtryckssensor inbĂ€ddad i Motorolas logotyp. LĂ€ngst ner hittar vi ett 3,5 mm hörlursuttag, en USB Type-C-port och ett högtalargaller. ”

PÄ höger sida av handenheten har sportknappar för ström och volymkontroll, och nÀr du inkluderar kamerans bump kommer handenheten uppenbarligen att ha en tjocklek pÄ 9,5 mm. Webbplatsen sÀger ocksÄ att det Àr bekrÀftat att skÀrmen kommer att mÀta cirka 6 tum diagonalt.

Enligt specifikationer som har lÀckt ut, MySmartPrice förvÀntar sig ocksÄ att handenheten kommer med 4 GB RAM och 64 GB intern lagring. Det kommer att finnas 16MP + 5MP dubbla kameror pÄ baksidan och en 12MP framÄtvÀnd kamera, tillsammans med ett 3500mAh batteri. 9to5Google avrundar saker med lite mer detaljer, och tillÀgger att andra ryktespecifikationer inkluderar en octa-core processor men inget ord om huruvida lagringen kommer att kunna utökas via microSD-kort.

”Laddningen ska gĂ„ snabbt”, noterar webbplatsen, “med tillĂ€gg av en USB Type-C laddningsport. 3,5 mm hörlursuttaget förblir ocksĂ„ intakt lĂ€ngst ner pĂ„ enheten. Moto G7 kommer sannolikt att levereras med Android 9.0 Pie direkt ur lĂ„dan för smidig daglig prestanda. ”

Motorola lanserade naturligtvis sin Moto G-serie smartphone-linje tillbaka 2013, och kombinationen av hÄrdvara som kör nÀstan lager Android gjorde Moto G till en bÀstsÀljare. Uppföljningarna har emellertid inte mötts lika starkt och det Àr mot den bakgrunden att vi snart kommer att se Moto G7 och G7 Plus komma in i striden.