Har Orlandos start-inkubatorer ett hjÀrndrÀneringsproblem?

Har Orlandos start-inkubatorer ett hjÀrndrÀneringsproblem?

Inkubatorer finns för att skapa hĂ€lsosamma startups som sedan kan hjĂ€lpa inkubatorn ut i en god cykel. Problemet: Ibland lĂ€mnar uppstarten bara omrĂ„det, dras till ett av det begrĂ€nsade antalet riktigt massiva tekniska nav i landet. Det Ă€r ett problem som svĂ€var över Orlando inkubatorer. Åtminstone enligt en ny inkubator som tror att den kan knĂ€cka problemet.

TvÄ etablerade Orlando-teknikföretag, Pandera Systems och REV Acceleration, hoppas kunna investera i att lÄsa ned Central Floridas tekniska talang med lanseringen av Tech and Beers, en ny Orlando-baserad inkubator och fond för tech-startups. Tech.Co chattade med REV: s VD Ty Tucker om det aktuella problemet och hur de hoppas kunna ÄtgÀrda det.

BegrÀnsad finansiering och utrymme

Tys syn pÄ Central Floridas tekniska support:

”Idag kommer nittio procent av startups att misslyckas – varav mĂ„nga kunde ha haft potential att dela sina lösningar pĂ„ verkliga vĂ€rldsproblem genom implementering av innovativ teknik, om de bara hade pengar, verktyg och stöd för att fĂ„ det att hĂ€nda. Även om det finns mĂ„nga inkubatorer runt om i vĂ€rlden som hjĂ€lper nystartade företag att uppnĂ„ stor framgĂ„ng, kunde vi inte lĂ„ta bli att lĂ€gga mĂ€rke till att det stöd som finns tillgĂ€ngligt för kommande teknologiledare i centrala Florida saknar verkligen.

MĂ„nga av dessa program ger bara startups med begrĂ€nsad finansiering och utrymme att arbeta, men försummar att övervĂ€ga den omfattande supportnivĂ„ som krĂ€vs för att verkligen fĂ„ igĂ„ng en start. ”

Hur man löser problemet

SÄ hur planerar de att behÄlla lokala tekniska talanger i Orlando för att höja stadens nationella rykte som ett blomstrande knutpunkt för innovation? PÄ samma sÀtt som de flesta inkubatorer planerar att: Massor av medel, kontorslokaler och potentiella fröer. HÀr Àr Ty igen:

”Tech and Beers fyller i luckorna med inledande mikrofinansiering, kontorslokaler och tillgĂ„ng till potentiella utsĂ€drund (er) pĂ„ upp till 1 miljon dollar, förutom de saker som hĂ€nder i back-end: operativt stöd, erfaren rĂ„dgivning om affĂ€rsstrategi och tillgĂ„ng till REV och Panderas globala distributionskanal. Detta inkluderar partners och kunder pĂ„ Fortune 500-företag. ”

Joshua Sutton, VD för Pandera Systems, betonade initiativets möten:

“En stor del av detta initiativ kommer att vara vĂ„ra mĂ„natliga Tech and Beers-möten, som för samman det lokala tekniska samfundet för att diskutera hur vi kan gĂ„ samman för att pĂ„skynda teknologitillvĂ€xt och innovation i Orlando.”

NÀsta möte sker torsdagen den 23 februari 2017, och detaljerna finns hÀr.

Entreprenörer och blivande grundare i Orlando bör hÄlla ett öga pÄ Tech and Beers-hÀndelser: Oavsett din Äsikt om Central Floridas hjÀrnflöde Àr nya inkubatorer alltid vÀlkomna och möten Àr ett bra sÀtt att ansluta till ditt lokala ekosystem.