Harry Potter: Wizards Unite förregistreringar nu tillgÀngliga pÄ Android

Harry Potter: Wizards Unite förregistreringar nu tillgÀngliga pÄ Android

“Android-anvĂ€ndare kan registrera sig direkt innan den slutliga versionen slĂ€pps senare i Ă„r.”

Harry Potter: Wizards Unite har Ă€ntligen gĂ„tt in i förhandsregistreringsfasen pĂ„ Android den hĂ€r veckan. Det andra augmented reality-spelet frĂ„n tillverkare av det sensationella PokĂ©mon Go-spelet, Niantic, kommer att öppna upp för spelare en vĂ€rld av magiska varelser, trollformler och mörka trollkarlar och bekĂ€mpa onda andar i ett försök att rĂ€dda Muggle-vĂ€rlden (de som inte Ă€r medveten om magi) frĂ„n “The Calamity”.

Som Niantic sjĂ€lv förklarar har en oförklarlig katastrof drabbat Muggle-vĂ€rlden dĂ€r magiska föremĂ„l dyker upp frĂ„n ingenstans. Det finns ingen kĂ€nd anledning till dessa konstiga hĂ€ndelser och din uppgift, som en arbetsgrupp för sekretess, Ă€r att leta efter magiska spĂ„r av katastrofen och hitta dess verkliga orsak. LĂ€ngs resan kommer det att vara actionfyllda dueller med kraftfulla djur, mörka trollkarlar och mycket mer. Jakten pĂ„ orsaken till katastrofen kommer att leda spelare till olika “Muggle-platser” som pĂ„minner om PokĂ©Stops i PokĂ©mon Go.

En del av spelupplevelsen liknar PokĂ©mon Go i den meningen att spelare navigerar i en AR-miljö med hjĂ€lp av en GPS. Det Ă€r dock ocksĂ„ tillrĂ€ckligt tydligt för att vara underhĂ„llande ocksĂ„. Spelet börjar med att spelaren skapar en avatar av sig sjĂ€lv genom att ta ett foto och klĂ€ honom i sin trollklĂ€der. Det finns ocksĂ„ olika trollkarlsyrken – en Auror, magizoolog eller professor – var och en har en specifik uppsĂ€ttning fĂ€rdigheter och förmĂ„gor och anvĂ€ndare kan vĂ€xla mellan dessa efter eget val.

Det Àr inte allt. Spelet kommer ocksÄ att ha ett flerspelarlÀge. Under det lÀget kommer olika spelare att kunna gruppera sig för att bekÀmpa Death Eaters, Dementors och mÄnga andra varelser. Förregistreringarna Àr live nu i Google Play Butik men har Ànnu inte startat för iOS Àn. Ett slutligt slÀppdatum har inte tillkÀnnagivits Ànnu, men Niantic har sagt att man förvÀntar sig en stabil lansering i slutet av detta Är.